NY SPILLKVELD 23. NOVEMBER 2004

Ingvar inviterte på spillkveld, og alle hungret etter å komme i gang. Er 14 dager virkelig sååå lenge.

Leiv var 1. reisgutt i gjengen, og etter en kort innføring var han klar for alles store favorittspill Bluff. Siden vi var 5 spilte vi med 6 terninger hver.
Ingvar var litt ute av trening, og etter 2 runder var han 4 terninger fattigere, så løpet var så kjørt at ingen kunne hindre Ingvar i å ryke ut. Sveinmain gamblet og tapte 3 kjappe terninger, og satt igjen med usle en. Mens SveinT. hadde 5, tore 3 og Leiv 2. 3 runder senere satt Sveinmain fortsatt med en terning, mens SveinT. hadde 2 og de andre var ute. En meget imponerende innsats av Sveinmain som fikk til kollektiv straff på de andre 3 ganger på rad med kun en terning på hånda. Sveinmain hadde litt uflaks når han skulle loppe SveinT for sine to siste terninger, og fikk en velfortjent 2. plass. Tore tok 3. plassen og Leiv ble nr. 4.

Så var det på tide å kjempe om aksjer og portefølje i disse T5PC tider. Vi skulle gi Union Paciffic en siste sjanse, ett spill vi nær har gitt opp i spillgruppa. Etter litt fram og tilbake i rustne hjerneceller ble reglene etterhvert spikret. Siden vi var 5 stk. så laget vi UP-aksjen om til T5PC aksjer, altså så var det uendelig med UP aksjer, slik at disse ikke gikk tom tidlig i spillet. Det gjorde at UP aksjemajoriteten svingte rundt brettet fra utbytte til utbytte. SveinT. klarte å snylte seg til 2. aksjemajoritet på en del selskaper, og hadde også en koalisjon med både Tore og Leiv. Ingvar satset på de røde togene, mens Sveinmain satset på orange og grønt. Det ble en del klar polarisering av aksjemajoriteten i de ulike selskapene, og ingen klarte helt og kuppe ett selskap andre hadde bygd opp. Så kjempinga som var gikk på Up aksjer og 2. majoritetsmuligheter. Tore slet med å få taktikken til å sitte, men klarte alikevel å bygge seg opp til en del aksjemajoriteter, i bla. svart og lilla. Tore endte på 82 poeng, Sveinmain på 86, Leiv på 87, SveinT. på 99 og Ingvar på 102. Altså en meget jevn runde. SveinT. og Ingvar hadde begge UP majoriteten siste 2 runder noe som nok ble avgjørende for resultatet.

Men alt i alt, en velykket UP kveld, den første i sitt slag. Tror det skyldes T5PC strategien med uendelige UP aksjetilgang. Men, har dere tenkt på hvorfor det alltid er den som er banken som vinner?

Kun 14 dager til neste gang…. håper det går fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: