Spillkveld 7. desember 2004

Etter at SveinT(Black ant) og Sveinmain har prøvespilt Puerto Rico, falt valget på dette spillet denne spillkvelden. SveinT. husket en del av reglene, Sveinmain veldig lite, og Ole Andre utbrøt at aldri hadde han forstått så lite etter en spillintroforklarting, noe både Tore og Leiv sa seg veldig enig i. Så her var det bare å hive seg på dypt vann, eller på en sydlansk øy, og prøve ut herligheten. Etter ett par runder med de forskjellige rollene, begynte litt å sitte, så kapteinrollen ble valgt, og Sveinmain var fornøyd med dagens høst, men etterhvert måtte han begynne å hive en del varer på sjøen, noe også en del andre måtte følge etter. Leiv fikk ikke de råstoffene han skulle ha. Er det mulig at en ikke kan få nok råstoff? Her måtte det sjekkes i regelheftet. Det ble noen slike sjekker i løpet av spillet. Ole Andre bygde seg varelager, SveinT. og Tore fikk etterhvert en del bygg, og kapret dobbelfarm kortet som det kun var 2 av. Svein hadde nok arbeidere(hmm:hvorfor er disse brikkene brune??), men manglet mye av det andre, mens Leiv hadde det motsatt. Alle slet med sine strategier, og var i manko på penger, arbeidere, og hev en del råstoff på sjøen etterhvert som skipene var fulle. SveinT. var vel den eneste som var i nærheten av å tenke taktikk, og det gjorde han, tenke……….
2 og 1/2 time senere hadde Sveinmain satt opp en god taktikk, men da var tiden ute. Vi nøyde oss med å spille 10 omganger, denne første gangen. SveinT. og Ole Andre vant med 21 seierspoeng. Tore hadde 20, Sveinmain 19 og Leiv 17.
Siden spillet sluttet så brått, kåret vi også vinnere med flest bygg, arbeidere o.l.
Byggkongen: SveinT.
Plantasjebaronene: SveinT. og Tore
Råstoffguru: Ole Andre
Negerkonge: Sveinmain.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: