11.november 2004

Så ble det endelig spillkveld igjen i Sahara winn og bluffklubben. 7 stykk hadde møtt opp til dyst. I hvilken verden skulle vi reise ut i dag. Valget falt på Elfenland. Vi tilpasset kjapt spillet til 7 spillere med en god lighter som sko og bluffterninger i hver by til 7. mann. For å spre erobrerne litt trakk vi både om hvor hver enkelt skulle starte, og i tillegg hvilken by hver enkelt skulle avslutte.
Det ble en god spedning rundt om på brettet. Sveinmain fikk en god start med 6 byer i 1. runde. Tror Morten og Ingvar hadde det samme, mens Sven kun hadde 4 og Ole Andre misforsto begynnelsen, og endte opp med kun 3.

Andre runde kunne startet riktig bra for SveinT, som til nå hadde kost seg med at noen hadde lest feil på kortene. Han satset alt på å erobre blindveibyen med en Vandrer. Det ble en kjapp suicid soulution, samtidig som han ødela både for Tore og Sveinmain. han hadde selvfølgelig ikke sett at det krevdes 4 vandrere for å komme seg tur retur. Sven satset på Al Kaida terrorisme, og spredte eder og galle med sine skyer i skogen og vandrere i fjellet. Sven havnet også sist etter 2. runde med usle 7 knotter. Sveinmain ledet med 12. Tett fulgt av Morten, Tore og Ingvar med 11. Tore hadde forøvrig slitt veldig med å plassere ut sine brikker, med å tenke veeellldiiig lenge. Selv om han klaget og bar seg klarte han å sette 5 byer.

I tredje runde ble det Armageddonstemning. Det startet med at Sven prøvde en rotvelt på SveinT. SveinT. klemte inn en rotvelt på Morten og Sveinmain. Sveinmain svarte med en rotvelt på Ingvar, som svarte med samme mynt tilbake. SveinT. og Sveinmain kom seg uskadd fra rotveltene, mens Invar og Morten måtte legge litt om på strategien. Tore teennkte igjen såpass lenge at Invar lånte «støvelen» til Sveinmain og rakk en røyk før det ble hans tur. Sven kjørte igjen noen tilleggsrotvelter med umulige brikker som krevde 2 kort for å passere.

Siste runde skulle helst alle byer vært besøkt, pluss at en skulle ende opp i riktig by. Morten lå kjempebra an og kunne få besøkt alle sine byer. De ble da satt igjen en del drager i skogen for å hindre hans fremrykning. Sveinmain tok en total sabotasjerunde og prøvde å sabotere både Ole Andre som hadde jobbet seg opp og litt inn i spillet igjen og Ingvar. Sven hadde satt en elsk på å sabotere SveinT. med vanskelige brikker. Morten fikk en rotvelt av Tore, Sveinmain fikk en av Ole Andre, mens det siste trekket av Morten ble avgjørende. SveinT. hadde staket kursen til 19 poeng, men Morten satte en stopper for det med en rotvelt på Tore som heldigvis for oss andre rammet også SveinT. Alle klarte å havne i riktig by, borsett fra Ingvar som fikk 2 i trekk og endte på 16. Sven og Ole Andre gjorde en heroisk sluttspurt og endte også på 16, og i riktig by. Sveinmain, Morten, Tore og SveinT. endte alle på 18 byer, og i riktig by. Disse ble da ukens vinnere og får lov å skru av respiratoren til Yassir Arafat. Mens Ole Andrè, Sven og Ingvar er ukens tapere og får lov å trøste, og deretter gifte seg med den smellvakre kona hans.

Satser på ny spillkveld om ca. 14 dager…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: