Spillkveld 15. oktober 2010

Ny spillkveld sto for tur. Denne gangen på en fredag. SveinT. og Tore ankom presis,(ja dere leste riktig SveinT) og alt lå tilrette for en kveld med ingen piker, vin og spill. Men hvor ble det av Morten og Helge som også skulle komme. Morten ankom etter hvert med en våken ettåring på fanget, mens han varmt snakket om rekruttering og at rekrutten garantert var veldig trøtt, mens vi andre så for oss en meget amputert spillkveld i en lys våken unge. Så var det Helge da som skulle komme fra Stavanger som var mistenkelig sen. Han dukket opp en liten halvtime etter skjema, etter å ha hoppet av bussen ved feil camping(Jørpeland er utrolig stort med flere campinger til og med), og måtte gå til han fant seg en sykkel kan kunne sykle de siste 5 kilometerene med.
Mens vi ventet på at Mortens profetier skulle gå i oppfyllelse tok vi en runde bluff. Tore syntes det var litt tidlig å begynne spillingen, så han tok seg en tidlig pause. Ikke lenge etter syntes Helge også det var nok Bluff, og satt også med tom kopp. Det ble en del kollektiv straff i denne runden så antall terninger føk av bordet i en fei. Til slutt var det bare SveinT og Sveinmain som hadde to terninger hver, som ble redusert til en terning hver. SveinH satt med en 2 er og SveinT med en firer i siste duell, så da vant SveinT. greit.

Så stod Royal Turf for døren. 3 runder på Ascot banen hvor siste runde gir dobbel gevinst. 1. runde ble en jevn runde med litt spredt innsats som selvfølgelig er skjult. Sahara Wind hadde mange stemmebrikker på seg, men gikk mistenkelig saaakte rundt brettet. Det skydtes nok en gang en del nullere som var lagt på den. Det slår aldri feil. Kun 100 pund skilte 1 og siste plass. I andre runde ble alle de raske hestene satt i beste startspor, og innsatsen gikk kun på de 4 raske hestene, mens de andre hestehodehestene ble gående som villhester. Det var kun £150 mellom 1. og sisteplass før siste runde (tror faktisk Sahara Wind ikke kom til mål i dette feltet heller). Siste runde ble en runde med meget spredt innsats. Sveinmain hevdet å ha det hele under kontroll før siste runde med sin premiepott på £1100. Han var litt mer spak i stemmen etter at siste runde gikk med spredt innsats og utrooolig trege hester. Alle hestene ble sabotert en etter en. Det var som om ingen skulle få gå i mål. SveinT. fikk satt sin 1. hest Red Fox. 2. hesten ble villhesten Earl Grey, mens det var Helge som tilslutt kjørte Nougat over streken selv om han var den eneste som ikke hadde penger på hesten!!??!. SveinT. var den eneste som hadde dobbel på vinneren. Alle uten Helge hadde enkel innsats på Nougat. I tillegg fikk Sveinmain dobbel straff for Albinos sisteplass. Så da satt Sveinmain der med fortsatt £1100 etter siste løpet hadde gått. Helge fikk £1250 Morten £1350 Tore £1450 mens SveinT fikk £ 1950.

Vi avsluttet kvelden med nok en runde Bluff. Det ble vedtatt en regel endring for å hindre kollektiv straffregelen. Den som satte riktig innsats og ble sett skulle få en terning av den som så. Helge loppet Sveinmain for den ene terningen etter den andre og røk tidlig ut av spillet. Etter dette ble det 4 kollektive straffer på rad uten at terninger forsvant fra spillet. Sveinmain begynte da å lokke med en runde Othello for den som røk ut som nr. 2. Det hjalp ikke så mye, for spillet trakk ut og terninger føk rundt bordet og ikke ut av spillet. Tilslutt røk Morten ut, og Sveinmain var fornøyd. Bluffen endte med at Helge tok seieren, SveinT 2. plass, og Tore endte på 3. Sveinmain slo Morten i Othello, hvis noen skulle være interessert i det.

Ny kveld om ca. 14. dager…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: