Jump Drive og en sjelden reprise…

F27EFC27-E9D3-4753-A08C-7493639AE473Grottesamling – småskummelt etter siste dagers nyhetsoppslag. Likevel godt med oksygen og god temperatur gjorde at Peter og Afro tok turen til Sveinmains Grotte. Her ventet en nykommer i PG på folket – Jump Drive.

Spillet som er en remake av The City – er et spill hvor en skal bruke kort som penger og få inn nye kort og etterhvert omdanne disse til seierspoeng. Førstemann til 50 poeng vinner. Spillet har hentet inpirasjon fra Race for the Galaxy serien, men selv for folk som ikke er inni den verdenen så satt ikonografien lett og spillet var lett å forstå. Såpass at kun 4 poeng skilte vinneren fra taperen. 1. Afro som fikk sin første PG-seier og 56 poeng. 2. Sveinmain 53 og 3. Peter 52 poeng.4D189C4A-CBB2-4DA1-9BBF-A81C1F1C80FCRobert tok også turen, og han var meget klar for å spille ukens snakkis i PG, nemlig forrige mandags suksess – Riverboat.  Sjelden spilles samme spill 2 mandager på rad. Men i dag var alle var klare for en ny runde, og denne gangen skulle spillet faktisk bli enda bedre. Med 4 spillere blir grønnsaksmarkedet trangere og det ble hardere kamp om båtene varene skulle sendes med og ikke minst duellen om å vinne både New Orleans og Havneoppsynsmannen. Det var vanskelig å få det en skulle ha, men likevel klarte alle å følge hverandre poengmessig alle rundene.5EB3D2B8-16F4-4584-B099-0C219BE9FB52 Før hver runde skal alle velge hvilken fase en vil starte, som alle gir sine fordeler. Og skal jeg sende varen ut på hvilken båt? Det var skikkelig tett og temperaturen i Grotten steg. Siste runde var hard, og mye kalkulering og tenking. Robert lå an til å vinne både New Orleans og Havnemannen, men Sveinmain satte inn alt på å vinne havnen, og klarte det med ett flytt.

5F3E5A1B-11DF-498C-92EF-78243E7E3D12
Trangt om plassen i New Orleans

Robert vant bare New Orleans, men likevel nok til at Afro og Peter dermed ikke klarte å henge med poengmessig i siste runde. 1. Robert 133, 2. Sveinmain 128, 3. Afro 118 og 4. Peter 115 poeng.

Riverboat, enda bedre med 4 spillere. Gir det en av mine sjeldne 10ere!

FA22E083-BA69-4E5A-B26C-25568E8CC877
«Jeg vinner aldri første gang jeg spiller»  – Robert en fornøyd vinner!

Afro ville hjem, men erfarne gutter i PG kan trikset – hva med en runde med et spill han liker og som ikke tar for lang tid? Jump Drive kom igjen på bordet og Robert fikk en litt for kjapp introduksjon. Vi alle trodde denne runden også var like jevn som den forrige, når Afro plutselig sier at spillet er over. Han hadde 51 poeng og vant overlegent, foran Peter med 36 og Sveinmain med 35. Robert gikk også i pluss – såvidt på en klar sisteplass.

63309CBC-E0A7-4ADF-850F-2FAE7D6469BF
Afro – knuste alle i sitt nye favorittspill Jump Drive

Nok en herlig mandag var over – nye sjanser neste mandag for gamle og nye spillere:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: