Luke 9 – Serenissima 2. edition

Serenissima - anmeldt av Sveinmain
Serenissima – anmeldt av Sveinmain

Dagens kalender går til Middelhavet og områdene rundt hvor alle som er med hver får ansvaret for sin by, får noen båter de kan seile med og reise til nye havner rundt omkring Middelhavet og hente hjem varer. Andre ganger kan en gå i land og okkupere disse havnene som igjen gir poeng og penger. Alt går fredelig å rolig for seg som reneste julekortet, helt til havet rett og slett blir for lite. Da forandrer postkortstemningen seg. Båter blir bordet, havner blir plyndret og venner blir fiender. Alt for å sikre seg mest mulig penger som i dette spillet er poeng når spillet er slutt.

Rekkefølgen er vakker og viktig...
15 båter kan velges i PGs 16. beste spill…

Spillet er ikke for de hårsåre, men ikke værre en at en kan spille en runde til og få revansje etterpå. Spillelengden er ikke avskrekkende og mye kortere enn orginalen som spillet IKKE må forveksles med. For Serenissima 2. edition er et helt annet spill, og mye mye bedre, og samtidig like vakkert som forgjengeren. Det 16. beste spillet i Preikestolen Gamers i 2013, tar deg med på en uforglemmelig reise til Middelhavet, som gjør at du garantert vil reise dit igjen – for å vinne.

2-4 spillere. 90 minutters +/- varighet. Kan kjøpes i Norge på spillsjefen.no

4 kommentarer til «Luke 9 – Serenissima 2. edition»

  1. Men dette er jo 2. utgave som kom ut i år. En helt annen opplevelse enn den forrige utgaven, syns jeg. Reglene ble jo nesten totalt forandret.

  2. Nappeto! Du får ta Serenissima under armen og komme deg over fjorden snarest;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: