Feldkveld i Villa Kaoleena

WP_20131104_002Villa Kaoleena er etter en lang pause tilbake i PG. Dermed får PG med en gang to spillere til, men på grunn av stort fravær av mange andre var det bare 6 spillere denne mandagen. Men 6 er nok til to bord, slik at vertinnen satte klart både Trajan og Bora Bora. Det ble noen små rokkeringer rundt bordet for Feld-kvelden kunne starte. Kaoleena hadde fått med seg Black og Saulius som begge to debutterte i Bora Bora. Det ble raskt klart at det mye å holde styr på for begge nykommere, men Black Ant fulgte en trygg strategi med poengsanking hver runde. Kaoleena hadde forklarte sluttpoengene og hadde begynt å spare for disse. Saulius kom noe på etterskudd og så sine mulige handlinger bli blokkert. Black Ant utvidet sin ledelse hver runde. Etter 6 runder var det slutt og Kaoleena kom stadig nærmere, men klarte ikke å passere en fornøyd Ant på målstreken.

1.Black Ant 151 2.Kaoleena 147 3.Saulius 121

På det andre bordet hadde Hollender forklart Trajan til Pift og Marog. Marog viste raskt at regelforklaringer var god og viste mye godt planlegging med skålene sine. Pift valgtWP_20131104_001e bevisst å forsømme folkets krav og mistet nesten alle runder kostbare poeng. Hollender fant sin lykke i byen og med doble handlinger og en poengbrikke for antall menn i byen ble dette hovedfokuset for ham. Imidlertid hadde Marog erobret flere provinser og sanket cirka like mange poeng der. Pift samlet mange varer og klarte til slutt å levere en god del av disse. Hollender og Marog hadde lite fokus på varer, slik at Pift kunne bygge opp monopol der. Trajan gikk mot slutten og det ble et jevnt kappløp mellom Marog og Hollender. I slutt-tellingen kom Pift sterkt tilbake, men strandet på 94 poeng. Hollender og Marog kom likt, men Hollender hadde overtaket i senatet og kunne dermed juble.

1.Hollender 2.Marog 117 3.Pift 94

Begge Feld-spillene falt godt i smak og vil bli spilt mer framover. Så tok disse tre herrene en runde med Sobek. Underveis ble mange regelfeil forbedret av en oppmerksom Kaoleena, slik at innholdet endret seg noe. Marog spilte hardt og lot Hollender og Pift fylle sine kastebunker godt. Likevel var det Hollender som hadde de mest verdifulle rekker nesten hver runder og kunne ta sin andre seier. Sobek er et kjapt spill som sikkert kommer på bordet.

1.Hollender 122 2. Marog 88 3.Pift 84

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: