Grotten, eller the Cave som det også heter…

Saulius hadde ikke spilt på mange uker og ankom før vertskapet og alle andre. Black ant kom også og mens vi ventet på Peter tok vi en tur til the City. Her gjelder det å få i gang en god motor som gir deg kort som fungerer som inntekt, for så å satse på seierspoeng. Saulius satset motsatt fikk 2 seierspoeng og satt nesten uten kort og handlefrihet. Det ble derfor et race mellom Sveimain og Black ant hvor Sveinmain trakk det lengste strået. 1. Sveinmain 68, 2. Black ant 48, 3. Saulius 28

Saulius var meget klar for revansje, og denne gangen hadde han lært. Han fikk i gang en fantastisk motor og selv med hard konkurranse fra Ant var han umulig å stoppe. 1. Saulius 67, 2. Black ant 63, 3. Sveinmain 49.

I kveld kunne Grotten lokke med The Cave, et ekte grottespill hvor det selvsagt er den som utforsker grotten best som vinner hele skiten. Black ant og Peter ville også være medWP_20131028_003 og dermed var vi 4 som dro på oppdagele i mørkets dyp. Før avreise fra basecamp er det viktig å pakke sekken riktig. Det er 8 plasser i sekken til viktige ting en trenger grotter, fotoapperat, tau, oksygen, gummibåt ved kryssing av vann, telt som tar 2 plasser men har 4 plasser hvis det er oppslått og ikke minst MAT! Dette ble lagt ettertrykkelig vekt på av regelforklarer Sveinmain før oppstart. Sveinmain og Saulius puttet 2 mat hver i sekken og masse mat i teltet, mens Peter og Black ant tok 3 mat hver i sekken før avreise. Litt ivrig etter å komme seg avgårde oppdaget Sveinmain etter 2 trekk at han ikke hadde slått opp teltet sitt og hentet ut mat til resten av reisen. Saulius lo godt, inntil han oppdaget at han hadde glemt det samme. Sveinmain og Saulius fikk en minneverdig start med å krype tilbake til basecamp, en brikke om gangen, mens Peter og Black ant tok bilder og sanket poeng i mørkets dyp med sine 5 handlinger. Stemningen i Grotten var i taket. Sveinmain prøvde å be om litt nåde for seg og Saulius, men ble høvlet brutalt ned av Peter og Black ant, så i stedet for å krype til korset, måtte det krypes til basecamp. Etterhvert måtte også Peter og Black ant komme seg til basecamp for å hente mer mat og ommøblere på utstyret. Slik gikk spillet, ut å oppdage nye området ved å snu brikker. Utforske disse som gir seierspoeng på slutten, for så i riktig til å sette opp telt, hente mer mat, før det der også var tomt og basecamp måtte nås innen 5 flytt. Alle var opptWP_20131028_005att av sine ting og det var mye å tenke på underveis, og vips så var siste brikke lagt og alle hadde 3 runder på å avslutte i basecamp hvis ikke hadde en tapt. Så enkelt og brutalt er grottelivet. Så ble det bonuspoeng for fleste tau, flest bilder, flest vanskelige forseringer, og flest vannområder før hver enklet brikke også gav poeng. Og en må heller ikke glemme dybdepoengene. Etter hvert som en gikk dypere i høyde fikk en mer poeng. Etter tellingen var det Peter som ble grottekongen denne mandagen! 1. Peter 62, 2. Black ant 56, 3. Sveinmain 53, 4. Saulius 36.

Oppholdet i Grotten ble for en gangs skyld avsluttet før tolv, og alle kunne rusle fornøyde hjem i nattemørket:-)

En kommentar til «Grotten, eller the Cave som det også heter…»

  1. » Saulius lo godt, inntil han oppdaget at han hadde glemt det samme.»
    Ingenting er så godt som å le sist 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: