Tower Heist og skattejakt

Mange småspill samlet i ett spill
Klarer den blå å lukke sin lange rekke?
Sveinmain ble nøkkelmester likevel
Mye fikling, men var mester i kveld

Sveinmain kombinerte transport av barn med litt spilling da han tok turen innom Takras sin arena med nyheter i baggen, ennå ukjent for PG. Opp av sekken tryllet han siste spill i big box serien til Competo; Enigma. Reglene var lest og etter litt punching av brikker var vi i gang. I Enigma skalen velge mellom 4 ulike oppdrag. Tangaram(bygg mosaikk innenfor et angitt felt), ubongo 3D sett ovenfra, En fiffi vektstangoppgave og å sette sammen et 9 felts aquadukt. Når du har klart oppgave du valgte er det også litt taktikk i å plassere brikken du klarte på brettet for optimalisering av poeng. Altså 4 pusleoppgaver samlet i en eske. Kreativt og samle 4 ulike oppgave enheter og i tillegg taktisk tenking i valg av oppgave da en også må prøve å score poeng på brettet. Takras var de flinkesteo ppgaveløseren denne kvelden, men snublet i det han skulle knuse Sveinmain. Dermed ble det tap på Takras denne gangen. 1. Sveinmain 15 poeng. 2. Takras 12 poeng

Sveinmain fant «nøkkelen» til seier
Her legges alle spor som er funnet. Takras var definitivt morderen.

Det var litt tid igjen før sjåføren ble påkallet, så vi tok frem litt mord og mysterier i Hotel Mystery. Dette er et lyttespill, og spillet er et stilig lite tårn bestående av 7 etasjer. Hver etasje har en plate på toppen med et hull i midten. Disse blir så stablet på toppen av hverandre. Gjennom hele hotellet er det åpning i midten. Vi slipper kuber fra toppen, og må lytte. Hvilken etasje stoppet kuben på? Tror du at Sveinmains kube er i 5. etg? Da sier du for eksempel «Jeg så deg tydelig stikke av fra mordet i 5. etg», løfter av lokket, og ser om hans kuber er der. Var de der? Brilliant! Da setter du dem på en brett som gir minuspoeng. Jo fler du har, jo verre. Har du på samme etasje som selve mordet var på, er det ekstra minus. Sveinmains ører og øyne var skarpe i kveld, og både så og hørte hvor Takras hadde sine kuber. Han fikk også renvasket en del av sine, men tok også feil, heldigvis for Takras. Dette var et artig spill med høyt tempo, og stadig lettere å finne kuber. Men du må bare finne de riktige fargene du annonserer. Ser for oss at dette blir mer spennende med 4 spillere, så dette blir klart med på hytteturen med familien som Sveinmain skal med på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: