in love

In love er et spill for forelskede står det i forførende stil på coveret. To flørtende personer med hver sitt kort kompletterer denne interessante framsiden. På siden av esken ser man raskt at dette er et spill for folk (les par) fra 16 år og oppover. Teksten utfordrer igjen: et spill med spørsmål og utfordringer mellom kjærester. Inne i boksen finner man er fløyelsbrett hvor man kan plassere de 270 kortene og i midten er det en praktisk rund plass hvor man kan trille terningen. I tillegg er det en magnetramme i spillets stil som man bruker til å henge vinnerens premie på kjøleskapet.

Ett spill for både forelskede og kjærester! En slik tekst omfatter også de parene som har vært sammen lenge, men kanskje ikke alltid er så forelsket lenger. Selv regner jeg meg til den siste gruppen. I går testet partneren min og jeg in love. Tidligere har vi spilt mange ganger like par som er basert på samme tema. Spillreglene i begge spill er ganske enkle. In Love har bare en side med regler. Før man starte trekker begge et oppgavekort med en kombinasjon av forskjellige farger. Samt et premiekort som man holder skjult til slutten. Han får spørsmål fra de blå kortene, mens hun får spørsmål fra de rosa. I tillegg er det konkurransekort som vil utfordrer begge spillerne. En enkel terning med mange hjerter i ulike former, bestemmer hvilket kort som skal brukes denne runden. Når man svarer riktig får man kortet som viser nederst en farge som man kanskje trenger til å fullføre oppgaven. I reglene står det at man kaster terningen, så skal man trekke et bestemt kort og gi det uten å se på det til partneren. Det høres litt tungvint ut. Hvorfor kan partneren ikke trekke det kortet med en gang for deg og lese spørsmålet?

Hvor like par forholder seg stort sett overfladisk og unngår steget mot mer intimitet, utfordrer in love partnere flere ganger. Uten å ta vekk for mange overraskelser er her noen eksempler. Spørsmål som «beskriv vårt beste kyss i detaljer» og «kan du åpne bh-en min med venstre hånd» skaper spenning og morsomme situasjoner. Spesielt konkurransekortene kan føre til hilariske øyeblikk.  Spillet slutter når en av spillerne har fullført oppgavekortet sitt. Han eller hun kan nå se på premiekortet. For å sikre at premien aktualiseres, kan man henge denne i en vedlagt magnetramme på kjøleskapet.

Vurdering

In love dreier seg først og fremst om å ha en morsom og spennende kveld sammen. Spillet er ikke noe terapi for å få et bedre forhold og mange spørsmål utfordrer parets erfaring med hverandre. Derfor kan in love også spilles av kjærester som har kjent hverandre over lang tid. Spillet egner seg best etter at eventuelle barn er lagt, og foretrekkes spilt i intime rom. Når paret sliter med visse spenninger i forholdet, kan det være greit å spille noe annet, eller å finne hjelp utenfor forholdet.

In love: garantert en herlig og morsom kveld sammen!

Selv om spillet er ment som tomannsspill, kan det tenkes at in love også kan spilles av to par (som kjenner hverandre godt) hvor man alle får et oppgavekort og kan turvis vinne kort. Premiene virker spennende og det kan være greit å ikke lese dem før de blir brukt i spillet. Hvis man ikke er fornøyd med premien finnes det kanskje muligheter at partneren kan innfri noe annet. Vær kreativ!

For de parene som er ute seksualitet, vil in love være for passiv. In love er nemlig mer fokusert på intimitet. Men det er sikkert noen kloke hoder som vil påstå at bedre intimitet er inngangen til bedre seksualitet.

In love er ett av de bedre selskapsspill som har kommet på det norske markedet de siste tiår. Det er imidlertid ikke et spill som man kan spille 100 ganger for da vil man etter hvert huske alle spørsmålene. En annen fordel er da at man kjenner partneren så godt, at man også kan spille mange andre spill.

In love inviterer trygge partnere til å tenke over viktige aspekt av samlivet på en utfordrende og morsom måte. I slike tilfeller vil in love gi forholdet noe ekstra. I hvert fall en herlig kveld sammen……..og helst in love!

PS: In love selges i en del butikker som Nota Bene og Libris, og nå også i spillsjefen.no

3 kommentarer til «in love»

  1. Ikke verst at det kommer litt voksne spill som får omtale. Godt jobbet å ta en utfordring som dette, og fint å se at man aldri kan bli for gammel for litt flørting 🙂

  2. Hei,
    ville bare nevne at «PS: In love selges i en del butikker som Nota Bene og Libris, men desverre ikke i nettbutikkene.» stemmer ikke lengre. Spillet er nå å få tak i hos spillsjefen.no

  3. Har oppdatert teksten. Lykke til med salget av et spennende spill!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: