Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

PG Pressemelding!

Posted by preikestolengamers den 26. september 2010

Preikestolen Gamers har invitert det lokale sjakkfenomet Rudi Sersch for samarbeid. Han hadde ifølge lokalavisen Strandbuen etterlyst et større sjakkmiljø. Tidligere har han drevet med sjakkopplæring i skolesammenhang. PG med mange eks-sjakkspillere på medlemlisten reagerte på avisens etterlysning og inviterte Rudi til å komme. I dag deltok PG-styret med både formann Main og sekretær Hollender, og medlemmene Aart og Olav i  speiderens fellestur. Ved speiderhytta fikk de æren til å møte sjakkmesteren som gjerne ville komme til PG og spille simultansjakk mot PG’s medlemmer.  Simultansjakk reduserer tenketiden  for alle (om han hadde hørt PGs rykte?). Etterpå kommer det garanter moderne brettspill på bordet! PG er og blir jo en brettspillklubb.
PG har stått for integrering av brettspill i skole og i fritidsklubber. Med dette iniativet kan dette arbeidet kanskje få nye impulser. PG styret ser fram til å samarbeide med det lokale sjakkmiljøet.
PG formann Sveinmain møtte den lokale sjakkhelten ved speiderhytta i dag (bildet Hollender).

2 kommentar to “PG Pressemelding!”

  1. Knut said

    Dere må være meget forsiktige med å fraternisere med sjakkfolk. Sjakk er avhengighetsdannende og fortrenger bredden av spill.

  2. Hollender said

    Du trenger ikke å være bekymret, Knut. Det er en grunn til at mange eks-sjakkspillere i PG foretrekker nettopp brettspill! Forresten når har har brettspill i denne konteksten begynt å bli mindre vanedannende?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: