Packeis am Pol, Blue Moon City + Müll & Money

Slips i PG?!?:-0! Ja selvfølgelig er det obligatorisk når det er årsmøte i PG. Dette var varslet på forhånd, og i frykt for at noen skulle bli valgt inn i diverse utvalg og komiteer, og ikke minst styret, så ble det få men gode medlemmer som møtte på dette årsmøtet. Leder, kasserer og sekretær ble applaudert for videre jobbing for klubbens ve og vel, og samtlige komitemedlemmer tok et år til i stolen. Regnskapet viste GRØNNE TALL og dermed kunne en god del av de fremmøtte dra hjem hver til sine forpliktelser, mens Sveinmain, Vegard og Black ant satte seg ned og tok noen runder brettspill i forlengelse av årsmøtet. Sveinmain tok frem en av sine favoritter(ja, det blir med til MidWinter) Packeis am pol. Her gjelder det å gjøre som Røkke, og ha greie på fisk, og Black ant fikk et meget godt utgangspunkt da Sveinmain og Vegard jaktet på hverandre. Men, så snuddet det og de begynte å stenge for Black ant i stedet, og dermed ble det en meget jevn runde, hvor Sveinmain fikk den siste fisken og dermed Seieren og halve nordishavet.
1. Sveinmain 33
2. Vegard 32
3. Black ant 28

Vi tok så en tur til en by ikke langt fra Jørpeland, nemlig Blue Moon City. Her gjaldt det å bygge byen og få diamanter og gull som en igjen kunne ofre på offertotempen. Sveinmain kjørte tidlig inn og fikk en liten ledelse med 2 ofringer, men så raknet det fullstendig for han og han gikk glipp av den ene «gull» byen etter den andre. Vegard og Black ant derimot håvet inn diamanter og kort og ble bare sterkere og sterkere. Det ble et rotteræs mot totemplen for å ofre alle sine diamanter med Sveinmain som tilskuer. Vegard rakk inn, men manglet noen diamanter fra å vinne, og dermed stakk Black ant til totempen og avsluttet nok en gang som vinner av Blue Moon City.
1. Black ant 5 ofringer
2. Vegard 4 ofringer
3. Sveinmain 3 ofringer

Det var fortsatt litt tid igjen av kvelden, og dermed ønsket Sveinmain en runde Mull & Money. Vegard og Black ant advarte på forhånd Sveinmain om å ikke slippe ut for mye søppel, men istedet for å satse på søppelgjenvinning satser Sveinmain på arbeidere. Det gikk fint et par runder til gasslekasjekortet dukket opp. Alle som var på gul på søppelskalaen måtte betale 5000 spenn og dermed var Sveinmain allerede litt fattigere. Det tok ikke lang tid før han måtte betale igjen, denne gang var han i rød sone og 10 000 euro måtte betales samtidig som han satte fabrikken 2 soner tilbake i tid. Til stor ergelse for han selv og til stor glede og forlystelse for Ant og Vegard. Når Sveinmain i tillegg ikke fikk utviklingskort av fabrikken noe både Ant og Vegard fikk i hopetall så gikk det som det måtte gå. Mull og Money ble et oppgjør mellom Vegard og Black ant. Det ble et meget tett ett hvor Black ant lå ei lita Nortug tå foran hele veien. Og da Black ant skulle sette inn støtet og betale tilbake gjelda si for å optimalisere seierspoengene sine, så mista han trinsa. Han bommet på reglene som sier at kun et gjeldsbrev kan tilbakebetales om gangen(se bildet av skuffelsen–>), og dermed kunne Vegard cruice inn til en meget solid seier, selv om han lå bak i utvikling av fabrikken så hadde han mer penger og mindre gjeld en Ant og ble kåret til kveldens Fredric Hauge.
1. Vegard 70 poeng
2. Black ant 55 poeng
3. Sveinmain 37 poeng

Her er en oppsummering av en meget kjekk kveld på Spill-loftet:
http://www.youtube.com/get_player
Kun 4 dager igjen til vinterens og vårens høydepunkt: MidWinterIII VI SEES DER:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: