Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

en liten light-kveld…

Posted by preikestolengamers den 6. oktober 2009

Denne gangen var det kun Idar og verten selv som var presis på tiden. Etter litt nøling plukket vi frem Blokus Trigon som var lenge siden hadde vært fremme. En kort regelforklaring, og det smalt i døra nede i garasjen. Opp trappa dukket de lengste reklene i PG, nemlig Sven og Morten.

Dermed ble det 4 stk istedenfor 2.

Black ant – som var dreven Blokusspiller valgte frivillig siste spiller ut plassen, og overlot til Sven å begynne. Sven, og alle de andre dro mot midten, og begynte å kjempe mot hverandre. Lenge, svært lenge fikk Black ant uforstyrret prøve å avgrense et område og stenge de andre ute. Spesielt gikk det ut over Sven som slet fælt. Etterhvert angrep Sven og Morten fra hver sin front, og spiste kjapt opp Black ant sitt rike. Idar var låst i sin ende av brettet, men fikk en lang stripe lang kanten som han fikk bra uttelling på (siden Morten gikk for Ant)

Sluttoppteling viste at Morten(Rød) og Black ant(Grønn) begge endte på 9 trekanter, Idar fikk 19(Blå) mens Sven(Gul) ble jumbo med 25..

Etter mye prat (og lite mat – vi glemte hele snacksen) gikk vi for enda et light spill, nemlig Alhambra. Til tross for relativt enkle mekanismer og greie regler ble det sykt med sutring fra Idar under spillets gang. Ikke bare tenkte han lenge – han klagde og klagde over dette «idiotspillet». Lenge var det fryktelig jevnt. Morten hadde bygget seg nesten helt inne og måtte bruke ressurser på å bygge om og legge ut brikkene han hadde på lager. Black ant hadde bygget helt åpent, men fikk ikke de seriene han håpet på. Sven jobbet javnt og trutt, det samme gjorde Idar mellom all sutringen. Telling nr 2 kom rett før slutten av spillet som overraskende viste at……… IDAR (Blå) vant spillet. Gratulerer hr Sutrekongearvtaker (etter Sveinmain) 🙂
Nr 2 : Morten (Grønn)
Nr 3 : Black ant (Rød)
Nr 4 : Sven (Gul)
Etter dette ble det masse prat om arealplanlegging, fylkesmann og næringsliv og tilhørende lite brettspilling og kvelden ble avsluttet tidlig til PG å være..
Men neste mandag er det påan igjen…….
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: