Racingaften med hysterisk morsom video

Sveinmain ankom som sistemann til Spill-loftet denne kvelden og da ble PG-koden brutt for totalt 7 stk hadde da møtt opp for spill og moro. Alle var klare for en runde 6 nimmt mens en evt. ventet på enda flere etternølere, men de kom aldri. Som vanlig ble 3 runder 6 nimmt spilt, og som vanlig var Sveinmain høyt oppe etter 1. runde da han klarte å fortelle alle at han ikke fikk poeng denne runden. Trond var også i denne kategorien, men likevel ikke fullt så høyt oppe…

2 runder senere hadde det som vanlig snudd for Sveinmain mens Trond kunne innkassere en elegant seier, knepent foran Peter. Trond kunne mimre første gang han spilte 6 nimmt, da Sveinmain halveis ut i spillet hadde sagt at kortene med horn gir poeng, ja minuspoeng altså:-)
1.Trond 27
2.Peter 29
3.Black ant 36
4.Olav 42
5.Sveinmain 47
6.Vegard 48
7.Idar 60

Med brutt PG-kode var alle muligheter åpne – trodde vi, helt til Olav annonserte at han egentlig bare kom innom for å hilse på og måtte gå på et møte kl. 21.00 og dermed var den berømte PG-koden igjen et faktum. Og med Hollender trygt plassert hjemme i sin egen stue var stemningen stor for å ta en skikkelig Racing-aften igjen. Sveinmain sprang hjem etter Pitchcar og Formula De mens de andre sprettet snopet. Pitchcar banen ble stablet opp i en fei av Vegard som var ivrig etter å komme avgårde. Først var det kvallik. Selv om banen var forholdsvis liten, så var det lagt inn elementer som hopp, og masse innsnevringer underveis. Mellom 10 og 14 slag ble brukt for å komme rundt med Trond i pole position etterfulgt av Black ant.
Idar skulle bli den store helten i Pitchcar da han etter en middels start fikk til noen kjempeknips som føyk rundt halve banen. Han gjentok bragden en gang til, til ovasjoner fra medspillerne, og dermed så ble Trond, Vegard og Peter tatt igjen med en runde og var ute av spillet. Idar klarte desverre ikke å trylle flere enn disse 2 gangene og endte på 3. plass, bak Black ant som vant det hele med Sveinmain som en god nr. 2.

Pitchcar resultatet ble startposisjonen i Formula De. Til ære for Hollender så spilte vi på den Hollandske banen, som er den raskeste av de 2 som følger med orginaleska. Vi spilte best av 2 runder. Det gikk litt i rykk og napp, men Idar hadde lenge en ledelse i 1. runde. Etterhvert så sakket han akterut, mens Vegard lå lenge desidert sist. Den store underholdningen i spillet var en puslesving på 5 felt som var meget vanskelig å treffe. De fleste hadde god fart før denne, og en måtte som regel velge mellom 5. gir å prøve å få 18-20 på terningen, eller 6. gir og få 21 eller 22. De fleste gikk for den 1. løsningen, men langt fra alle lyktes å treffe denne svingen, noe som skapte meget god stemning rundt bordet. 2 svinger før mål var det bare Vegard som var hetet av lasset: SE BILDE–>

Sveinmain hadde høyest gir av samtlige og satset alt på å treffe siste sving i 6. gir for så å cruise i mål som suveren vinner. Alt han måtte gjøre var å ikke kaste høyere enn 28 på terningen som går til 30.

Her er en video av det hele……
http://www.youtube.com/get_player
Da gikk det som det måtte gå. Idar tok over og sikret seg en elegant seier, selv om han som vanlig var litt kritisk innstilt til enkelte regler. Spesielt Inn og Ut regelen var hard å svelge….

1. Idar
2. Black ant
3. Vegard
4. Trond
5. Peter
6. Sveinmain kom i mål alene helt til slutt…..

Trond og Idar gikk hjem mens vi andre avsluttet med en runde Guilliotine.

Black ant startet med favoritt-kortet Callous Guards. 2 runder senere trakk han kortet tilbake og da satt han med usle 2 poeng mot 6 og 7 hos de andre. Peter seilte opp som en stor fare, og Sveinmain robbet han for et 5er kort, som Black ant klarte å stjele. Det gikk mye Black ants vei i Guilliotinen, og han endte opp som en suveren vinner.

1.Black ant 26
2. Peter 19
3. Vegard 14
4. Sveinmain 11

En fantastisk Racingkveld var over, og for enkelte ble det til og med søte drømmer om Racerbilkjøring denne natta etter endt spilling, hvem forblir hemmelig…

Men hvis det er slik at vi drømmer om det vi spiller så får vi satse på en runde Emira neste mandag:-) Den som lever får se…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: