Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

PG dobbel – to kvelder på rad!

Posted by preikestolengamers den 12. mars 2009

Sveinmain hadde fått der ærefulle oppdrag å være kafevert med fotball på storskjerm. Hva var mer naturlig enn å gi vekk kaffe på huset slik at han heller kunne spill brettspill i fred og ro! Heldigvis kom det ikke mange til bedehuset Kraftverket denne kvelden, så Sveinmain inviterte likegodt Hollender og Black ant til å teste ut Hollenders nye spill: Hazienda, laget av mains favoritt Kramer. I påvente av Hollender fikk Sveinmain og Black ant et par meget morsomme bordtenniskamper, hvor Ant først vant 2-0 i 1. kamp, og ledet 2. kampen 1-0 i sett da Sveinmain knekte Bordtenniskoden. Det ble mye god smashing og utpsyking, spesielt på slutten da det sto 20-20 og 1-1 i sett. Black ant misset serven sin, og Sveinmain satte sin og dermed gikk han vinnende ut av det oppgjøret.

Et par kafegjester ankom, så også Hollender og mens Liverpool ruvet (ikke rulet…) på veggen satte vi oss konsentrert i en krok og spilte Hazienda. Sveinmain sammenlignet spillet (bortsett fra rosa, og pastellbrikkene)med Through the desert, mens de andre parerte kjapt at Thrugh the desert ikke var i nærheten engang uten pastell. Noen likhetstrekk var det, men det var mange flere parametere i dette spillet, og mer dybde. 3 usle trekk pr. runde, 2 poengscoringer, dvs. veldig Kramersk. Hollender og Black ant startet midt på brettet, mens Sveinmain startet i et hjørne hvor en lett kunne få gratis poeng pga. vann. Nå gjaldt det å utvikle sine Haziendaer og produsere kyr, sauer og griser for å levere på markedene som gir penger, og også poeng ved tellinger. Det var også innlagt St.Petersburg scoring så en måtte innom flest mulige byer for å score eskalerende poeng. Det hele ble et tett og intenst oppgjør, hvor Black ant hadde gullflua i rompa og fikk 2 pampasområder slik at han kunne koble seg opp på flest byer med dertil seierspoeng. Det var landområder hverken Sveinmain eller Hollender så hele spillet. Kampen var over, Liverpool vant, og de var nesten like heldige som Black ant, men jublet like hemningsløst for det:-)
1. Black ant 138
2. Hollender 134
3. Sveinmain 130

Kjekk måte å teste ut nye spill på, før de blir presentert på de vanlige mandagene! Deilig med 2 etterfølgende brettspillkvelder, men for enkelte var enda mer i vente……
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: