Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Tidenes sesongåpning i PG!

Posted by preikestolengamers den 7. januar 2009

Reklamer

2 kommentar to “Tidenes sesongåpning i PG!”

  1. Bjørn said

    Gratulerer med god sesongåpning! Rapport frå BrettVett sin sesongåpning kjem snart!Ein liten kommentar til det du skriv om Stormenes Tid:»Alle hadde lite penger den siste runden og var avhengige av rekkefølgen som trekkes. Denne trekningen av byggmestrere er en flaksfaktor i dette for øvrig gode spillet.»For så vidt rett at det er ein flaksfaktor, men samtidig er det jo slik at det er ditt eige val å bruke så mykje gull tidleg i spelet at ein ikkje har meir gull på slutten. Elles la eg merke til rekordscoringa i siste runde, det var imponerande!Helsing frå bjornagain.

  2. He he, thank you Bjornagain for det… Nå skal det nok sies at han jeg konkurrerte med var noe uerfaren, og ikke hadde helt styring på de rette valgene, men morro var det.Godt også at Hollender hadde valgt å satse på andre ressurser enn meg, ellers hadde det nok vært vanskeligere ! Uansett var det stor morro å spille dette spillet igjen. Vi har gjort det alt for lite !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: