Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

2.tertial rapport 2008

Posted by preikestolengamers den 22. oktober 2008

PG’s høysesong er i gang og mange nye spill kommer på bordet hver mandag. Preikestolen Gamers utvider aktiviteter i form av ekterne demonstrasjoner, både på skolen og frtidsklubber. Men hva skjedde i fra mai til og august i Preikestolen Gamers? Her er en kort statistisk oversikt. Og hvilke spill overrasket og ble gjengangere?

23 ulike spill ble spilt. Her av var det bare 9 spill som debutterte i PG-sammenheng, så det er ikke hver mandag nye spill! Dessuten spilles noen spill flere ganger, for det var 39 sesjoner. 13 av våre medlemmer var innom spillkveldene. For å unngå ståplasser og parkeringskaos kommer ikke allle samme kveld, slik at snittet var 5 spillere per kveld. Størst oppmøte var 19.mai hvor 8 personer inntok spill-loftet. Det ble spilt på fem plasser og Tungland Arena ble godkjent som nytt spillsted.

Noen godt mottatte debutanter:

Leeuwenhart (Dominion) kjøpt nytt for bare 15E. Ble spilt 3 ganger og fikk 3 forskjellige vinnere. Leeuwenhart er oversiktlig, lett å spille og lett å lære, inneholder mye interaksjon og rivalitet, og har en behagelig spilletid. Flott poengsystem, slik at det går an å slå de som leder store deler av spillet.

Louis XIV. Ble også spilt 3 ganger. Mye kniving og spennende spillforløp.

6Nimmt; Ble kjøpt for to år siden, men falt den gangen ikke i smak. 6Nimmt kom ved en tilfeldighet på bordet igjen og har blitt PG’s mest populære kortspill.

Auf der Reeperbahn ble kjøpt for 4E og er et av de bedre tomannspill. Temaet og tittelen ser erotisk ut, men spillet dreier seg om å få kundene (brikkene) i din bar. Kjapt og kjekt! Undervurdert spill.

Andre høydepunkt: PG deltok for første gang i 17.mai tog på Jørpeland. Neste år skal vi få prisen for togets beste innslag.

Høsten 2008 manifesterer PG seg på mange fronter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: