PG – kjekkere enn fotball EM!!!

Gruppefinaler i fotball EM til tross, så blir det selvfølgelig aldri en mandag uten en real brettspill-aften. Spill-loftet var åpnet for anledningen, og i påvente av storinnrykk, hadde Sveinmain rigget opp Street-soccer i ventetiden, og da Hollender dukket opp var det duket for å spille semi-finalen på forhånd(Nederland mot Italia), ettersom Holland ikke hadde vett til å tape for Romania for å bli kvitt Italia en gang for alle i gruppespillet. Og det gikk som det måtte gå, Holland tapte 1-0 etter at Italia scoret i det 9. minutt. Seieren var aldri truvet, og Hollender slet lenge med pasningsspillet da han hele veien prøvde seg med alt for korte pasninger. I mellomtiden hadde Peter og Innante dukket opp, og da var alt duket for igjen en runde Australia, denne gangen med valg av kort (farge og ikke blindt), samt med Vindmøllen. Hollender som så absolutt burde ha en fordel når det gjelder vindmøller tok igjen en tidlig ledelse sammen Sveinmain, men så ofte før, så sliter en i Australia hvis en kjører for offensivt i begynnelsen. En eller annen gang må en stoppe opp for å ta Rangere tilbake igjen i flyet, og da blir en fort spist av motspillerne. Også denne gangen da den ene etter den andre raste forbi, og mannen fra vindmøllenes hjemland kom bare mer og mer på etterskudd. Black ant fikk noen gode vindmølleuttellinger, og steg opp i feltet og i tet, sammen Innante, med Peter og Sveinmain på slep. Sveinmain fikk fordelen med å avslutte spillet, og klarte å få inn en ranger på vindmølleskalaen slik at han fikk de nødvendige 6 poengene som gav han en seier etter at både Peter, som prøvde seg på en regelforandring på slutten som falt, samt Innante fikk motorstopp på oppløpssiden. 1. Sveinmain 131 poeng 2. Black ant 128 3. Innante 106 4. Peter 96 5. Hollender 89. Innante takket for seg, og ønsket god sommer etter skuffende å ha innsett at Tyskland nok en gang kom seg videre i EM med destruktiv fotball(scoring på frispark). Vi andre tok en tur til Boomtown, gruvedrift og auksjon. Det ble mye strategisk bying og mye kalkulering til et kjapt spill å vere. Noen salooner ble sprengt, mens andre til og med fikk inn egne partygirls som dro penger fra de andre. Black ant tjente gode gryn på akkurat det, mens Hollender tjente store penger på å ha auksjonsvinner Peter på sin side som villig vekk delte ut pengene sine mot å få velge kort først. På grunn av det fikk han 2 borgermestere, men hva hjelper vel det når han nesten ikke hadde penger igjen. Hollender trakk det lengste strået selv om marginene ikke kan bli mindre. 1. Hollender 100 poeng (1 mayor, 42 kortpoeng og 53 penger) 2. Black ant 99 poeng (5+49+45) 3. Sveinmain 87 (5+43+39) 4. Peter 85 (10+41+34). Nok en hyggelig brettspillkveld var slutt. Australia imponerer fortsatt, og Boomtown må nok spilles kjappere for at det skal bli bedre(en liten skuffelse i dag). Streetsoccer funker i små doser, og kun det! Satser på en sommeravslutning hos Hollender med dertil referat før PG går i sommerdvale. Så heng med i minst en uke til….

http://www.youtube.com/get_playerhttp://www.youtube.com/get_player

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: