Ny racing-aften i PG

Et par fravær, la alt til rette for nok en gang å spille et 5 manns-spill, men som så ofte(alltid) så dukket 6. mann opp! Zoloretto måtte igjen pakkes ned, og Sveinmain måtte igjen dykke i arkivet. Comback hadde tatt med kake, så mens Sveinmain hentet spill hadde de andre noe fornuftig å gjøre. Av samtlige spill så falt valget denne gangen på en skikkelig RACINGKVELD! En racingkveld innebærer som vanlig, kvallik til pitchcar, Pitchcar som igjen kvalifiserer til Formula De. Det ble noen tette runder i kvallikken, med omskyting, se filmsnutt:
http://www.youtube.com/get_player

I selve Pitchcarkonkurransen var den tilsynelatende lette banen omgjort til et mareritt. Tror klaffene i bordet rørte på seg, og dermed ble det noen meget vanskelige hindringer da banen hadde noe høydeforskjell. Men som Oddgeir sier det: Likt for alle. Sveinmain og Vegard fikk dårligste startspor, mens Aart fikk den ære å starte Formula De i startspor 1. Formula De var lenge ett tett oppgjør (se bilde øverst på siden som er tatt halveis ut i runde 2), men så plutselig begynte Comback Raikonnen å kjøre løpet og traff med den ene svingen etter den andre. For anledningen kjørte vi Monte Carlo. Andre slet litt mer, og bilene ble mer og mer tynnslitt etter hvert. Aart kjørte bakover i feltet. Svensken (sveinmain) gjorde som Brink i skisporet, og måtte bryte da bilen kolapset i 3. sving i 2. og siste runde, til meget stor glede for alle andre. Vegard hadde en fantastisk sluttspurt, og kjørte seg fra en 6. til nesten 1. plass, helt til han feilberegnet i nest siste sving, og fikk dermed ett meget tett oppgjør med Arild om 2. plassen, som han tapte på målstreken. Aart kunne lunte inn til en 4. plass, mens Black ant var kun fornøyd med å ha slått Sveinmain.
http://www.youtube.com/get_player
1. Comback
2. Arild
3. Vegard
4. Aart
5. Black ant
DNF. Sveinmain

Som en verdig avslutning på kvelden tok vi 4 som slapp å stå tidlig opp selvfølgelig en runde Guillotine.

Det ble en del sabotering, men også 3 meget lange dager til en forandring. Sveinmain klarte å trekke det lengste strået.
1. Sveinmain 23
2. Black ant 20
3. Vegard 15
4. Arild 7

Ny samling om en uke, alles hertzlich willkommen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: