Kjerke-spilling i PG

Noen ganger er man bare for ung og for gammel på samme tid. Slik er det for 4.klassinger som synes gruppen 4-10 år er håpløst barnslig, men ikke er gamle nok til å få være med i gruppen 5. klasse og oppover.

Slikt får en til å dra dyna opp over hodet og nekte å være med i kjerka. Da var det sveinmain tok initiativet til å kombinere gudstjeneste og sunne interesser, og tok med Zoloretto – for første gang i kirkelig sammenheng.

PG-medlemmene Hildegunn og Philip traff klassevenner Tobias, Ola og Bjørn Olav, og dermed var de et perfekt antall for en omgang.

Hildegunn kunne spillet fra før, mens de andre slet litt med å finne ut av innhegninger, dyre regler, dyreregler (he he) og spilte deretter. Etterhvert satte spillet seg mer, selv om slutten kom overraskende på noen…..

Uansett – stemningen var god, og deltakernes engasjement truet noen ganger med å konkurrere med prestens preken, men de ute i hovedskipet hadde visst ikke hørt noe. Hvilket betyr at brettspill og gudstjeneste faktisk lar seg kombinere……

Sluttstillingen ble slik :

nr 1 med 20 poeng : Hildegunn, Ola og Philip

nr 4 med 15 poeng : Tobias

nr 5 med 9 poeng : Bjørn Olav
http://www.youtube.com/get_player

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: