Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

10. samling i Grotten!

Posted by preikestolengamers den 4. mars 2008

Jubileum i Gamers Grotten denne kvelden. Det er Grottens 10. samling. I den forbindelse hadde Sveinmain planer om å feire det hele med en runde Spiele des Jahres 07, Zooloretto, som er spillklubbens siste skudd på stammen. 5 stykk hadde møtt frem, noe som passet perfekt, men før lokket var av og reglene forklart dukket Innante opp, og dermed blir det muligens Zooloretto neste mandag. Time will show.


Hollender foreslo da et spill som kun bør spilles i Black ants fravær, nemlig kaos og forhandlingsspillet Im the Boss. 6 var ett perfekt antall for dette spillet, og etter en kjapp prøverunde var alle gutta klar. Det ble kjapt noen Dealer som skulle dras i havn, med påfølgende opprustning av innflytelseskort, for igjen noen meget kaotiske forhandlinger. Om det var kun 19 varmegrader og gensertemperatur før ImTheBoss, så kom folk fort i T-skjota. Folk ble sendt på ferie, familiemedlemmer skiftet eier kjappere enn Dorte skappel skifter stilling i sofaen sin. Forhandlingslederen(bossen) skiftet rundt bordet, ja, kaotisk, men faktisk meget moro. Innante hadde en fantastisk serie da han prøvde å deale en avtale med 6 aksjer, en skikkelig fet kontrakt. Alle hev kort mot han for å sende på ferie, blokkere, eller ta over som forhandlingssjef, men Innante hadde en haug med stoppkort på hånda, og avverget det ene angrepet etter det andre. Til slutt hadde ingen flere kort å spille mot han og han kunne rolig innkassere gevinsten.

1. Innante $ 34000

2. Vegard $ 30000

3. Sveinmain $30000

4. Tom Erik $ 20000

5. Hollender $ 17000

6. Morten $ 7000

Im the Boss gikk temmelig kjapt unna på under 45 minutter, så det var rikelig tid til å endelig få spille Royal Turf igjen. Tom Erik var 1.reis gutt, mens vi andre hadde vært på travbanen tidligere.

Det ble en del psykologisk krigføring, og en del hester som noen ble lurt til å satse på mens andre hadde «feiket» med en nuller. Best av 3 løp teller, men siste løp teller dobbelt. Sveinmain ledet før siste runde, men det var noen som var avhengig av en god sisterunde, bl.a. Morten som nesten ikke hadde penger. Vegard og Hollender trengte også en god runde, og for de begge ble sisterunden meget innbringende. Hollender overrasket oss alle, og ikke minst seg selv ved å treffe på alle 3 hestene, og vinne hele sulamitten. Morten, som bruker å gjøre det meget bra i dette spillet, endte på skammelige £ 700.

1. Hollender £ 3050

2. Vegard £ 2350

3. Sveinmain £ 1900

4. Innante £ 1700

5. Tom Erik £ 1250

6. Morten £ 750 (what a shame..)

Samtlige var klare til å gå hjem da ordet Guillotine ble nevnt. Pluselig var det ingen som hadde det travelt med å komme seg hjem i det hele tatt. Det ble foreslått at taperen skulle få begynne, men Morten sa oppgitt, må jeg begynne nå igjen…. Det ble trekt på vanlig måte. Vegard ble startspiller, og benyttet anledningen til å trekke kort å avslutte dagen. Neste dag var det 3 som rakk å trekke kort før Hollender avsluttet dagen med å trekke Robbespiere. Siste dag ble kjørt full ut, men likevel runde var over før den hadde begynt. Desidert kjappeste Guilotinrunde på oss i Gamers.

1. Hollender 9

2. Vegard 7

3. Morten 6

3. Sveinmain 6

5. Tom Erik 5

6. Innante 4

Alle var derfor klare for en ny runde, denne gangen fikk også Robbespiere lov å avslutte den ene dagen, men vi kjørte ellers 2 fulle dager, med høyere poengsum en i runde 1.

1. Sveinmain 15

2. Innante 12

3. Morten 10

4. Hollender 9

4. Tom Erik 9

4. Vegard 9

En kjekk kveld var igjen over. Ny samling i stua hos Sveinmain mandag 10. kl. 20.15. Velkommen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: