Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Avslutning for Kyrre, mandag 4.feb. 08

Posted by preikestolengamers den 5. februar 2008

Grottekveld var varslet, og 6 meget godt påkledde mannfolk møtte opp, men fikk varmesjokk da arrangementet var flyttet inn i stua hjemme hos Sveinmain. Da var det bare å få av stilongsen(black ant), og ullgenseren(Morten) så kunne vi starte. Hollender kom heldigvis såpass sent at han ikke kunne få noen innvirkning på første spillvalg: Ca$h n gun$. Kyrre kunne umulig reise fra oss uten å ha prøvd dette fantastiske spillet. Hollender rynket litt på nesa, men med litt sportslig innstilling så var vi i gang. Spillet er like banalt som det er enkelt, så den store høydaren ble det nok ikke, eller som Black ant sier, spillet er best med øl! Men uansett stemningen var god og den tøffeste duellen var da Sveinmain og Black ant begge skjøt hverandre med sitt Bang,bang,bang kort, hvor begge falt stein død om, mens de andre delte en relativt stor pott.

1. Morten 100
2. Hollender 85
3. Aart 80
4. Black ant 60
5. Kyrre 40
5. Sveinmain 40

Samme problem dukker alltid opp når vi er 6 stykker og vil spille ved samme bord. Hvilket spill skal vi spille. Siden det har skjedd ganske ofte så blir utvalget av spill få. (utrolig få gode 6.manns spill på markedet). Valget falt på samarbeidsspillet Shadows over Camelot. Sikkert ett år siden sist det ble spilt, men med en kjapp regellesing så var vi i gang. Black ant insisterte på at han ikke ville være med hvis han ble Traitor, og mens han var på kjøkkenet for å sjekke kona til Sveinmain, så ordnet vi det slik at han selvfølgelig fikk traitorkortet. Alle(black ant) åpnet spent sitt rollekort, og med ett hørte vi en intens puste gjennom nesa lyd fra Black ant som fikk oss alle til å knekke sammen av latter. Så var det på tide å dele ut roller på ordntlig. Vi ordnet det slik at denne gangen skulle det garantert bli en traitor rundt bordet. Som vanlig ble det lite samarbeid i samarbeidsspillet til å begynne med, og Hollender fortsatte slik han spilte sist, med mistenkelig spilling, noe Aart kjapt tok etter. Dette resulterte i mange svarte sverd og få hvite, da Morten anklaget Aart for å være Traitor. Men, loyal som han var ble det enda ett svart sverd. Da Traitoren ofte er den som anklager først fikk vi overbevist Kyrre om at Morten var Traitoren og han burde anklages. Som sagt så gjort, og Morten var TRAITOR. Sveinmain og Black ant samarbeidet med villsauene Aart og Hollender som begge drev med sine egne umulige prosjekter. Kyrre var loyal nok til å bosette seg i Camelot og sanket så mange kort at han måtte gi dem i fra seg da han oversteg limiten. Waste!!! Morten utnyttet dette med kun å stjele kort fra handlingens menn Sveinmain og Black ant, noe som gjorde at vi så ut til å tape hele kampen. Etter litt brutal overtalelse fikk vi snudd trenden å begynt å dra i samme retning, og vips så hadde brødreskapet overvunnet Traitoren og tatt kontroll over Camelot.
1. Formennene Black ant, Sveinmain, med styremedlemmene Kyrre og varamedlemmene Aart og Hollender.
6. Morten (se bildet ved siden av).

Shadows er vel også ett litt over the top spill. Snu ett kort, flytt en brikke hiv et kort og flytt brikken tilbakespill. Men stemningen var god, selv om det garantert blir en stund til neste gang Camelot skal beseires.

Så var det å ta farvel med Kyrre(se annen artikkel på siden), og selvfølgelig overlevere han en gjenganger på gavefronten(merkelig) nemlig Mytteriet på Little Blue, og ønske han velkommen innom når enn han måtte ønske.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: