Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Skikkelig vintersamling i Grotten 26. november 07

Posted by preikestolengamers den 30. november 2007

Kkkkalldt, det var det rette ordet om samlingen i Grotten denne gangen. Sveinmain hadde fyrt opp ovnen som vanlig, dog ett par timer tidligere denne gangen siden det var noen minusgrader ute. Da de første spillesugne ankom hadde tepraturen steget til hele 13 grader.

Peter var den første som ankom, så vi tok likesågodt en runde med Mr. Jack, mens vi ventet på de andre. Sist gang spilte vi Mr. jack i timesvis, men denne gangen uten Black ant og trygge på reglene gikk det mye fortere. Peter var meget taktisk, og unngikk mørket, og satte de mistenkte i lyset hver runde. Slik at Sveinmain ikke klarte å finne ut av hvem som var morderen. Til slutt etter runde 4 når de andre hadde ankommet, så besto valget mellom 2 stk. Og for å ikke gjøre spillet smertefullt for de som så på, falt valget på Scerlock Holmes som morder, mens morderen selvfølgelig var han lystenneren…. Uansett spillet er skikkelig raskt hvis detektiven må gamble når det er 2 mistenkte igjen.
Altså 1-0 til Peter.

Sveinmain hentet så inn siste nykommer: Cleopatra and the society of arts. Reglene satt sånn passe, med en del forklaringer så satte vi igang. Sveinmain begynte showet med å kjøpe seg en oblix eller Bauta som det heter på Jørpeland. De andre tok an, og det ene praktfulle steinmonumentet etter det andre ble bygd. Innimellom måtte vi ofre litt til var det Prestene?!? 2 ofringer ble det i løpet av spillet. (er det normalt). Tilslutt klarte Sveinmain å samle opp såpass med kort at han avsluttet spillet.

1. Sveinmain 63
2. Peter 49
3. Hollender 23
4. Pift, den mest korrupte!
Etter spillet forsto vi hvorfor det ikke var ett 2 mannsspill. Det måtte nemlig 4 stykk til for å klare å få lokket på steinbruddet, for å holde delene på plass. Ett skikkelig hardt stykke lagarbeid.

Som en verdig avslutning på en vellykket, men kald kveld. (graderstokken hadde steget til 18grader). Så tok vi som vanlig en runde Guilliotine.
Hodene rullet som vanlig, og det er fortsatt like morsomt og spennende.
1. Sveinmain 26
2. Peter 23
3. Pift 22.

Ny samling om ei uke, med høyere temperatur, dog ikke spillemessig…..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: