3.10.2007

4 spillelystne møtte opp på Spillkjøkkenet for å få sin ukentlige dose brettspill. Pift ringte og varslet om sen ankomst, så i mellomtiden tok vi ett kjapt spill, Through the Desert, eller gjennom desserten som det også kalles.

Litt lang tid å sette opp spillet, men ellers ett meget godt spill. Det ble noen dueller på brettet, og viljen til å ofre seg var ikke til stede, så Sveinmain (han som normalt ofrer seg) klarte å innkassere en overlegen seier.

1. Sveinmain 81
2. Hollender 62
3. Kyrre 61
4. Black ant 53

Ny telefon fra Pift, som akkurat ikke rakk ferga fra byen, så da hev vi oss på ett nytt spill, Die Baumaister von Arkadia. Ett flott 4 manns spill som helt klart oppfyller forventningene etter at det ble nominert til Spieles des Jahres. Mange vanskelige taktiske valg, med når en skal hente inn inntekt og arbeidere. Hollender hadde spilt det før, og vant grunnet en regelforandring fra Sveinmain i siste runde. Bare Hollender visste at det kom en siste telling, mens alle andre hadde seil igjen som var ubrukt. En kjapp avstemning og vi 3 som ikke visste det fikk brukt seilene våre, noe både Black ant og Sveinmain tapte på. Smart!!!

1. Hollender 82
2. Black ant 75
3. Kyrre 72
4. Sveinmain 64

Pift kom omsider, mens Kyrre skulle tidlig opp neste dag, så da tok vi en skikkelig runde med Alexandros. Pift som kom med T-skjorta «vote for Pedro, kjapt ble omdøpt til Trond Pedro. Mens han, sammen med Black ant og Hollender satset på kortsiktige gevinster, lot Sveinmain være å innkassere skatt for sine områder, fordi han siklet på ett stort område som var mulig å erobre. Sveinmain klarte dette, og innkasserte dermed 12 poeng hver runde etter dette. Det var det ingen av de andre som klarte. Trond Pedro klarte å stjele området til Sveinmain i siste runde uten at det hjalp noe særlig.

1. Sveinmain 64
2. Hollender 59
3. Black ant 45
4. Trond Pedro 28

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: