Spillkveld på Spill-loftet. Denne gangen innredet med flott brettspill-kunst!

Varmet opp med en kjapp runde 6 nimmt, mens vi ventet på Hollender.
Morten slapp å trekke inn, mens Black ant fikk ganske mange hoder, kun slått av Arild, mens Sveinmain sikret 2. plassen med sine 4 hoder.

6 spillesugne var da klare for sin ukentlige innsprøytning.
Valget denne gangen falt på Funny Friends. Så her var det bare å stille kroppen til forfall, gå i kirka, eller høvle over dine venner.

Ikke uventet var det en med god kjennskap på området som trakk det lengste strået. Hollender klarte sine 5 goals imponerende fort. Vi andre slet litt mer, selv om Black ant som eneste klarte den ene Mega-goalen og fikk hele 8 venner. Mange morsomme kort som skaper god stemning rundt bordet, og en del vanskelige valg, samt auksjonsfaktoren gjør at spillet sjelden blir kjedelig, selv med litt dødtid innimellom. Men som sagt, Hollender vant:
1. Hollender 5
2. Black ant 4
3. Morten 3
3. Arild 3
5. Sveinmain 2
6. Pift 1

Ettterpå var det duket for årets favoritt: Guilliotine.
Sveinmain skaffet seg noen kjappe poeng, men de ble frastjålet, samt at han fikk alle minuskortene som kunne oppspores. Pift hadde en gyllen mulighet til å vinne spillet hele 2 ganger, men først forsvant det nyttige Action-kortet hans, så måtte han trekke inn Hearoe of the people som gav -3, istedet for Master spy som ville gitt +4. Det ble temmelig jevnt, hvis en ser bort fra Black ant da!

1. Hollender 10
1. Morten 10
3. Pift 9
3. Sveinmain 9
5. Arild 5
6. Black ant 2

Til slutt tok vi en runde Ave Ceacar, med regelen om at en ikke kunne vente med å hilse på Ceacar, måtte en kjøre forbi, så måtte en, noe som fikk konsekvenser for bl.a. Pift og Arild, som begge ble disket etter 2. runde.
Det ble ellers jevnt i toppen, da Sveinmain stoppet på oppløpet og kun hadde en 6. igjen. Black ant føyk forbi, og kom seg akkurat i mål.

1. Black ant
2. Sveinmian
3. Hollender 5 felt fra
4. Morten 10 felt fra
5. Arild DNF
6. Pift. DNF

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..