Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Spillkveld 13. november 06.

Posted by preikestolengamers den 13. november 2006

Storsamling, denne gangen hjemme hos Morten som for anledningen var barnevakt. NY REKORD møtte frem, med hele NI spillere, så norges største spillklubb blir bare større og større.

Alle ni satt spillesugne rundt det samme bordet, og var klar for litt action, men ingen gadd å flytte seg. Det ble elegant løst ved at de spillene en ikke spilte dannet en borg mellom ungdommene på den ene siden, og oldisene på den andre. Oldisene ville tilbake til gamle dager da de var unge, og dro frem Palazzo hvor Hermann, Sven, Morten og Black ant hadde noen harde runder med palassbygging og bying. Spesielt det siste var det noen høye auksjoner, hvor Morten visst tapte en viktig en til Black ant med hele 5 byggelelementer. Stillingen ble slik:
Black ant: 43
Svein: 32
Herman: 25
Morten: 12 men dog med mest penger, hele 61 spenn på hånda.

Vi andre dro til Augsburg1520 og kjøpte oss inn hos politikerne. Etter å ha spilt det en runde sist uke, gikk regelforklaringen denne gangen ganske lett, selv om det kom noen innsigelser fra Black ant på andre siden av bordet.

Det ble en del tette runder, med to som pekte seg ut, Hollender hadde supermakt i alle kategorier en periode, og Vegard som slet med sine sedvanlige 5 poeng hver runde. Men det jevnet seg ut etterhvert. Sveinmain vant heller ikke denne gangen noen auksjon i siste runde, og endte på 45 poeng uten å kunne bygge Dom. Vegard hadde en super sluttspurt, og endte også på 45 poeng, men med billigere kirke enn Sveinmain. Alle de andre fikk bygd dom, og Arild vant overlegent, mens Tore spurtet til en 3.plass.
Arild: 64 poeng
Hollender: 52
Tore: 47
Sveinmain: 45
Vegard: 45 men billigere kirke enn Sveinmain

Oldisene dro i gang med Gulliotine mens de ventet på at ungdommene skulle bli ferdige med Augsburg. Det gikk også dårlig denne gangen for Morten, og det var stor stemning rundt bordet, med splitt og hersk taktikker i alle retninger.
Herman: 23
Sven: 22
Black ant: 21
Morten: 11 hele poeng.

Ungdommene tok en runde Cash and guns:
Det ble en del skyting og noen litt for tøffe, nemlig Sveinmain og Tore. Begge ble drept i 7. runde, så da var det bare for de 3 siste cowboyene og dele Nokas utbyttet. Arild fikk noen plaster, men alle hadde feiget ut noen ganger, men alikevel var det en del penger til de aller tøffeste.
Tøffeste gutt i klassen ble:
Arild: 150 dollar
Vegard: 125 dollar
Hollender 85 dollar.
Tore og Svein… R.I.P….

Til slutt kom kveldens høydepunkt, nemlig 8. manns bluff. Hvorfor har de ikke laget bluff for 8. spillere. Uansett noen yatzee terninger og ett par kopper og vips så var alle klare for en runde bluff, untatt Tore som valgte å ta beina fatt. Hollender åpnet sterkt som vanlig i hans favorittspill nr. 1, og det tok ikke lang tid før han også denne gangen satt uten terninger. Arild satset friskt, og hadde noen knallharde bud, og gikk ut på noen «stjerne» bud. Vegar kjørte knallhardt og klarte med 8 spillere og sette de andre i kollektiv straff hele 4 ganger. Herman og Sveinmain mistet begge sin siste terning på en av hans kollektive straffer. Morten fulgte hakk i hel, så da var det Vegars 4 terninger mot Sven og Blacks ene hver. Black ant kjempet tappert, i motsetning til Sven, og senket en etter en terning av Vegard. Til slutt hadde de en terning hver. Men, så ble Black ant gjennomskuet av Vegard som hadde gått i fella 3 ganger på rad, og dermed fikk vi en vinner. VEGARD!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: