7.nov 2006

Inside Gamers var samlet til Burtsdagsfeiring hjemme hos Sveinmain, og etter litt kakespising var Hollender, Black Ant, Morten og Sveinmain klare for en runde Guilliotine.

Litt forvirring i starten med endel engelsk tekst på kortene, men så dukket Bad Nun, og Piss Boy opp, og stemningen ble meget god. Dette er kortutgaven av Junta, hvor det gjelder å trykke motstanderen lengst mulig ned i pissepotta, og helst ikke kappe hodet av martyren og Heroe of the people. Hollender klarte begge deler, og Black ant fikk smake sin egen medisin og ble frasjålet de beste hodene. Sveinmain vant med 22 poeng foran Morten med 20, Joan med 16 og Black ant med hele 14 poeng. Guilliotine var mortsomt og kort og greit spill, som garantert kommer på bordet igjen!

Så var det klart for kveldens høydare, nemlig Augsburg 1520. Etter 15 minutter med regelforklaringer var vi igang med auksjoner. Det ble bydd over en lav sko, med innlagt mobbing av de som måtte by dyrt for lite. Black ant fikk bekreftet at 15 minutter med regelforklaringer var 15 minutter for lite, da han på 25 poeng prøvde å kjøpe en kirke uten penger. Det gikk desverre ikke, og hans plan måtte revurderes, og han ble stående på 25. Vi andre ville helst ha Black ant først over 25 poeng for å få kirken billig, men Sveinmain måtte ofre seg og kjøpte kirke til 900 spenn. Black ant fikk heller ikke kjøpt noe kirke i neste runde, i og med han ikke vant en slik auksjon, mens vi andre kostet ifra. Men i siste runde ble det tatt en grusom hevn. Morten fikk kjøpt dom, og karret seg til 45 poeng, Black ant kjøpte kirke og dom, og fikk hele 21 poeng i siste runde etter som han hadde høyeste adelsbrev og våpenmester i tillegg til høyeste rang på poengskalaen. Dermed endte han på 46 poeng. Sveinmain endte på 38, mens Hollender endte på 33.
Men, etter å ha sittet i ett viktig møte i dag og tenkt igjennom siste runde, gjorde også vi en feil(sikkert fordi klokka hadde passert 12 for lenge siden). Vi glemte å kunne ta 2 poeng i stedet for en handling i siste runde, og siden Sveinmain ikke vant en eneste auksjon i siste runde ville Hollender ha spist inn hans forsprang. Hvordan dette ville slått ut i mellom Morten og Black ant vet jeg ikke, vet du Black ant???

Men uansett, ett meget bra auskjonsspill, med mange veier til rom! Løp og kjøp!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: