Spillkveld 16. februar 2005

Samling hos Ole Andresen, hvor Leiv prøvde å dope oss ned, samt smøre oss med nylagde boller.
Hva skulle vi spille i dag. Leiv med bollene foreslo en Formel 1 kveld, igjen. Svein T. prøvde å snakke varmt om Carcassonne jeger og samler, men, det er ikke bare Bondevik som er svak for litt smøring, så det ble Formula De som ble valgt.

For å finne ut startposisjonene i Formula De måtte vi spille 3. runde pitchcar på kålormbanen. Og før det måtte vi spille kvalifisering til Pitchcar, og før det måtte vi selvfølgelig spise boller.

Kvalifisering til kvalifiseringen til Formula De:
Svein T. hadde øvd voldsomt med sine barn siden sist gang, men prøvde å dempe forventningene med å si at han også hadde tapt litt. Tore startet med 12 knips. Svein T. fikk også 12 knips, mens Tore fikk litt flere. Så kom Sveinmain og knipset banen på rundt på utrolige 5 knips, og skremte de andre, mens Leiv klarte det på 10. Da var startrekkefølgen klar for kvalifiseringen.

Kvalifisering til Formula De:
Sveinmain hadde fått stor selvtillit og startet med å kjøre ut. Han ble kjapt passert av de andre, og fortsatte å kjøre ut 4 ganger på rad. Leiv fikk etterhvert opp farten, og ledet på resten av feltet. Sveinmain lå klart sist, og begynte å frykte å bli tatt igjen med en runde. Før siste runde ledet leiv med halve banen, mens Tore, Ole Andre og Svein T. knivet med hverandre. Sveinmain prøvde mirakelkuren sin fra kvalifiseringen, og føk ut gang på gang. Leif fikk sin førte spillseier i karriæren, da han vant kvalifiseringen komfortabelt. Tore klarte å knipse seg inn til en 2. plass. Ole Andre tok 3. plassen, SveinT. 4. mens Sveinmain fikk siste startposisjon.

Så til hovedløpet: Nemlig Formula Dè
Tore begynte slik han bare bruker å begynne, med å trille 1, og få motorhavari før spillet har begynt. Mulig det har med valg av nasjonaliteten Kina, som ikke akkurat står for slitestyrke og kvalitet. Ellers innførte vi vår 1. avanserte regel, nemlig Dragsugkjøring. På Monacobanen ble det ikke så alt for mye slik kjøring, men litt fikk vi prøvd regelen. Svein (Sverige), Leiv (Polen) og Ole Andre (Finland) lå i tet og knivet om å lede. Leiv fikk som vanlig trøbbel med det polske karrosseriet. Han var vant med trange forhold og klarte alltid å parkere bilen sin kloss oppi andre biler. Det ble ett karrosserikryss, og før 1. runde var over hadde han fått 2, som betyr døden hvis han får ett til. Svein Ledet etter 1. runde, med SveinT. som representerte Israel var på 2. Ole Andre på 3. Leiv på 4. og Tore sist. Sveinmain, SveinT. og Leiv skippet pitten for å vinne tid. Det ble en del spredning i feltet, utover i løpet, men Leiv måtte klenge litt på Ole Andre sin bil. Ole Andre prøvde også å torpedere Leivs karrosseri slik at han kunne få en konkurrent mindre. Sveinmain fikk en klar ledelse, og Tore fikk en klar sakkelse, men SveinT. spiste seg innpå Sveinmain på slutten, noe som fikk opp Jødehatet til nøytrale Svensker. Men Sveinmains Volvo hadde flyten helt inn, og unngikk å stoppe på feltet før svingen og tape fart som noen av de andre måtte, f.eks. mindre stabile biler fra Kina. Sveinmain vant, SveinT. fikk en klar 2. plass, mens Leiv og Ole Andre knivet helt til målstreken om 3. plassen. Ole Andre fikk 17. på terningen, mens Leiv bare fikk 14, så da var det bare for Finland og hente 3. plassen og feire med litt finsk Sisu. Leiv måtte trøste seg med litt jorbærspising. (ja, han måtte plukke de selv). Og representanten fra Kina, gikk over mål uten å forstå samenhengen mellom kvalitet og kvantitet.

Nok en optimal Formel 1 kveld var over. Satser på ny frisk om 14 dager……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: