2. spillkveld 2005. 26. Januar 2005

Vi startet med en runde Bluff mens vi ventet på Sven.
Tore røk først ut etter å skylde banken en terning.
Leiv skulle ikke være dårligere og fant ut at visst han skulle ut av spille kunne han skylde banken minst 3 terninger.
Ole Andre satt med 4 eller var det 5 terninger. SveinT. med en ussel en og Sveinmain med 3. Fire runder senere satt fortsatt SveinT. med sin ene mens Ole Andre var ute av spillet, etter å ha blitt psyket ut på stjernene. Til slutt fikk SveinT. loppet Sveinmain for hans to terninger også, og fikk en utrolig bra Bluffseier.

Etter dette kom Sven, og spillvalget falt på Fomula De. For å avgjøre startposisjonene ble det kjørt tre runder Pitchcar på kålormbanen. Sveinmain fikk fort drivet, og kontrollerte ledelsen. Mens de andre knivet om de neste plassene. Sveinmain klarte rett før slutt å ta igjen Sven med en runde, og dermed ble det 6. startspor på han. Ole Andre fikk 2. startspor, Tore 3. Svein 4. og Leiv 5. startspor. Så var tiden inne for 2 runder i Monaco.

Sveinmain kjørte tok en tidlig ledelse med sin Svenske bil. Ole Andre fulgte hakk i hel med sin Danske. Kineseren Tore og Jøden SveinT. knivet, mens de Brasilianske rytmene til Sven kjempet med Leivs Polske bil om sisteplassen. Det ble litt ulik slitasje på bilene etter hvert, og Polakken var rå på å måtte kaste karosseriterningen, noe som etterhvert medførte skade, og litt nerver ved nervær. Dansken klarte etterhvert å få ledelsen, og etter en runde på banen lå Ole Andre i en klar ledelse, mens det var utrolige 1 felt som skilte de 5 neste bilene. Svens brasilianske rytmer ble mer og mer fremtonende etter hvert som han tok opp kampen med Ole Andres Danske pølser. Jøden som hadde stått over ett pitstopp begynte å angre litt på dette, og måtte sjanse for å unngå å ødelegge bilen. Svensken sakket akterut i feltet, og Kineseren koste seg i 2. og 3. gir. Det ble etterhvert stor spredning i feltet. Men de Brasilianske rytmene stormet stadig nærmere Dansken som til nå kun hadde kjørt i ensom majestet som prins Phillip store deler av løpet. Dansken fikk nerver i nest siste sving, og bommet med plasseringen, og måtte dermed gire ned før siste sving. Brasilianske rytmer lar seg ikke stoppe sånn helt uten videre, så ved utgangen av siste sving ligger Brasilianeren Sven bare en billengde bak Danske Ole Andre. Dansken gjør 12 i 5. gir, og Sven fyker forbi med 17, og får dermed kaste først neste gang, og vinner. Ole Andre får 2. plassen. Kinaputten Tore klarer å få fart på bilen etterhvert og klarer 3. plassen. SveinT. kjører inn til 4. Sveinmain og Leiv kjemper om å unngå siste, men Leiv har har høyere gir i utgangen av siste sving og klarer i god polsk ånd å kapre 5. plassen. Svensken som startet i startspor 1. måtte innse falitten, og endte dermed helt sist. Ja er inte besviken, ja er forbannad.
En utrolig rallykveld var over, men satser for fullt igjen om 14 dager….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: