21 september 2004

Endelig var spillgjengen på Jørpeland igang igjen etter en laaaang sommerferie. Vi spilte en runde Bluff mens vi ventet på SveinT.
Første runde vant Sven foran Ole A. Sveinmain og Tore.

5 spillesugne stilte opp til samlig, og valget falt på Anastetics:
Mytteriet på Little Blue. Siden vi alle var førstereisgutter, ble spillet fort til Kaptein Sabeltann, da sammenligningen var fullkommen. Vi skulle alle ut på tokt til Kjuttavika, men ikke alle kunne få være med kapteinen å gå i land. Hver gang kapteinen skulle forhandle om hvem som skulle være med i land, dukket det alltid opp minst 3 Alberter, 3 skyttere eller 3 gravere, som alle ville være med. Så var det opp til kapteinen (Sabeltann) å finne ut om det i det heletatt var noen av besetningsmedlemmene som snakket sant. Grete Rhode aliansen Tore og SveinT. fikk tidlig ett overtak i spillet, og de gjorde hverandre sterke ved å stole på hverandre. De byttet på å være kaptein noen ganger, og håvet inn diamanter. Ole Andre og Sven fikk også låne kapteinen ett par runder, mens Sveinmain kun fikk være kaptein en kort, engangsforeteelse. Etter 2 runder rundt brettet var det skralt med diamanter hos Ole Andre og Svein, mens de andre måtte utvide skattekista si. Sveinmain fikk endelig karret til seg kapteinsbindet, og i tospann mot GreteRhodeJunthaen slo de hardt tilbake. Ole Andre solgte seg kanskje litt for billigt, men klarte å karre seg opp til en syltynn sisteplass, mens Sveinmain hadde håvet inn ett par skattekister. SveinT. som alltid var Albert (sa han i allefall) prøvde til slutt å skape en konspirasjon for å stoppe Kapteinmain, uten å lykkes.
Spillet var god nok, men spillet manglet litt tyngde. Dagens spørsmål: Hvem er Albert???

Spilte så 3 runder bluff. 1 uten SveinT. og 2 med.

Første runde, røk Ole A tidlig med alle terningene. Tore slet også og måtte etter hvert sitte på sidelinja. Sven satt med 6 terninger og kontrollerte spillet, men en bluff av Sveinmain fikk Sven til å sende koppen videre, ett bud høyere med samme terning. SveinT. luktet Sveinmains bluff, og så Svens terninger, og vips, så satt Sven med usle 2 terninger og røk deretter ut av spillet. Sveinmain tok seieren til slutt.

Andre runde: Sven ble tidlig sittende med 2 terninger, og så ut til å tape spillet da SveinT. smalt til med ett fantastisk bud, og mistet alle 6 terningene i ett jafs. Etter hvert røk Tore, mens Sven forsatt satt med sine 2 terninger. Ole Andre ble også utspilt av Sven, før han måtte kapitulere for Sveinmain som hadde full kontroll med 4 terninger mot 1.

Runde 3: Denne ble spilt med kun 5 terninger. Tore hadde slitt hele kvelden, og fikk denne gang sin revansje. Han vant, foran Ole Andre, Sveinmain og Sven på siste.

Da fant Tore det best å avslutte kvelden…..
Satser på ny kveld om 14 dager!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: