Automobile i Grotten

Flott lyssetting i Grotten!
Flott lyssetting i Grotten – klar for Automobile

Grotten koser seg i sommervarmen og 5 spillere dukket opp for å slippe å fryse – samt spille kvalitetsspill. Saulius hadde bestilt Automobile – og Peter husket å ta med spillet, men husket han reglene. Bare Robert og Kjell Henrik hadde ikke spilt det før, likevel ble det mye lesing i regelheftet, såpass at det tok 45 minutter før vi endelig kunne starte spillet.

Produksjonen er i gang!
Produksjonen er i gang!

Sveinmain fikk en god start og solgte samtlige biler i første runde. Så ble fabrikken hans gammeldags og Robert og Kjell Henrik kom mer med i spillet. Peter – gjorde som Saab og satset på dyre spesialmodeller og masseproduserte biler som

Å nei, ikke Saab igjen...
Kjære Gud  – ikke Saab igjen…

enten ikke ble solgt eller ble solgt til spottpris. Saulius slet også, men fikk i allefall unna litt biler innimellom. Det hele ble en tett batalje hvor kun et par hundrelapper skilte de 3 første. 1. Sveinmain, 2. Robert, 3. Kjell Henrik, 4. Saulius, 5. Peter.

Automobile fikk fantastisk score av samtlige spillere. Alle var enige om at spillet snart må komme på bordet igjen – før vi glemmer reglene:-)

Battle sheep: Voksent spill - barnslig cover
Battle sheep: Voksent spill – barnslig cover

Kjell Henrik måtte gå, men vi andre tok en runde Battle Sheep som en god avslutter på en kjekke kveld. Vi rakk faktisk 2 runder – runde en varte i ett minutt. Da var Robert bygd inne med alle sine 16 brikker og det var greit å starte på nytt. Runde 2 av  Battle sheep ble en skikkelig battle om 2. plassen. For Robert slo hardt tilbake og sikret seg en egen stor eng hvor ingen andre fikk adgang. Dermed måtte vi spise smuler på resten av brettet med mange innebygde brikker på samtlige. Og Robert kunne som en fornøyd vinner posere med et vinnerbilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: