Enda en kveld med Funkenschlag

Konsentrert bygging i sør.
Konsentrert bygging i sør.

Black Ant hadde åpnet PGs eneste utespill-arena. Peter og Hollender var på plass 20140617-233048-84648927.jpgog dermed ble det enda en kveld med PGs mest populære spill. Skandinaviabrettet ble lagt fram og Norge, Nord-Sverige og Finland. Sentralene ble lagt vekk og 6 sentraler erstattet gamle kjente sentraler. Mer vannkraft og urankraftverk. Det hele ble en vanlig runde med rekkefølge og mye taktikk. Det ble påfallende mange små sentraler som kom på markedet, slik at den første store sentralen ble kjøpt av Black Ant for nesten 90E. Hollender forserte stufe 2 og Peter og Black Ant bygget i den neste runden hhv 7 og 8 hus. Spillet gikk raskt nå. Black Ant hadde den største kapasiteten som han

Små sentraler i spillet da disse ble tilfeldig lag vekk.
Små sentraler i spillet da disse ble tilfeldig lag vekk.

forsvarte i stufe3. Peter klarte å holde Hollender bak seg på elektro. Black Ant vant med 14 byer.

1.Black Ant 14 2. Peter 13 3.Hollender 13

Dominion Seaside
Dominion Seaside

Dominion Seaside ble neste spill. Vi spilte den første scenarioen. Det ble mange smuglere i spillet som gav kort til eieren som naboen nettopp hadde fått. Gode befalingskort, men bare i starten. Så fikk Peter noen runder med 3-4 slike kort og da sakter man akterut. Black Ant og Hollender kjøpte flittig poeng. Det ble en del forbannelseskort i spillet, slik at alle måtte trekke fra noen poeng på slutten. Hollender kunne juble over en knapp seier.

1.Hollender 30 2.Black Ant 29 3.Peter 24

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: