PG i samarbeid med Outland!

De har bare én igjen av Power Grid. Har du lyst på det, så ikke nøl!

Preikestolen Gamers har stor glede av å prøve spill, både nye og gamle. Ikke nok med at vi liker å prøve nye, men vil holder oss selvsagt også til gode klassikere. Ett spill som har utmerket seg i PG er Power Grid. Spillet ser kanskje ikke innbydende ut, men du vil bli overrasket over hvor bra dette spillet er.

Men så tilbake til nyheten! PG har inngått en avtale med Outland i Stavanger. Neste gang du besøker Outland, legg merke til klistremerkene med «Preikestolen Gamers Anbefaler». Dette er spill vi kan gå gode for, og vi vil gjerne spre gleden vi har med andre, ved å kunne anbefale spill på denne måten.

Et lite tips? Sjekk ut brettspillsortimentet til denne butikken. Meget bra utvalg.

Innledningsvis nevnte jeg Power Grid. Dette spillet har blitt spilt så ofte hos oss i PG at både hovedesken og utvidelseskartene har store tegn på slitasje. Det blir så mye brukt at det vanskelig kan unngås. Dette spillet er i utgangspunktet ikke et familiespill, og anbefales for «viderekomne» brettspillere.

Vi håper dette samarbeidet med Outland vil være til fordeler for både oss og butikken, og vi håper virkelig at våre anbefalinger kan hjelpe deg til med å gjøre et godt kjøp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: