Monaco grand prix

Skikkelig bra oppmøte i dag, med hele 8 tilstedeværende gamere. Ubongo 3D lå på bordet i noen minutter, men så snart 5. mann dukket opp, måtte noe annet finnes frem. Så kom plutselig en til, og enda en. Takras foreslo spillet Formula DE som  han hadde siklet på en stund, og det ble hentet frem. Reglene skulle forklares av Black Ant, som gjorde en fortreffelig jobb. Da alle var klare til å starte, kom sneglen Sveinmain som deltaker 8. Hele 8 biler skulle altså kjøre samtidig på Monaco-kartet. Det virker lovende.

Klar... ferdig... GÅ!

Begynnelsen var treg, da alle måtte starte i første gir og passe på at det ble lite knuffing i svingene. Takras tok en råsjanse og brant opp 4 dekk allerede etter første sving… og det skulle spilles to runder. Det var Peter som lå i tet, sammen med Black Ant og Sveinmain.  Ikke så rart, i og med at disse vant startposisjonen ut fra terningkast. Det var tidlige tegn på hvem som skulle vinne og hvem som skulle tape, og Saulius – som lå langt bak i startposisjon – tok fort igjen lederne og skulle konkurrere om palleplass.

Første runde var hard og brutal for mange, og mange dekk ble svidd rett vekk. Doktor Proktor hadde ikke brent noen ting, men i de to siste svingene av runde 1 måtte han svi av noen saftige dekk, og ble tvunget inn i pit-stop likevel. Sveinmain hadde fått en enorm ledelse og var midt i sving nummer 4 før nestemann hadde krysset startlinjen. Det var lett palleplass for Main. Trodde vi. Peter og  Black Ant viste ingen nåde, og fikk skikkelig gode terningkast. Peter smatt rett inn i svingene som om det var ren ferdighet, og uten å brenne dekk eller trykke på bremsen, hadde han tatt innpå Sveinmain, som ikke var like heldig med sine terningkast.

Chips, kakemenn og sirupssnitter

Doktor Proktor og Pift lå bakerst med sine smurfeblå biler, og prøvde stadig å komme seg forbi spanjolen Del Takras. Knuffingen var mange, men den sorte ulykkesterningen var skikkelig kjedelig denne dagen, og det var omtrent ingen motorhavari eller kollisjoner. Vi kjørte tydeligvis veldig forsiktig når det gjaldt å komme borti hverandre.

Saulius snek seg rett foran Takras

Mot de siste svingene hadde main mistet all ledelse og i tillegg brent opp alle dekk og svidd av bremsene sine. Her var det nulltoleranse for feil. Med Peter og Black Ant hakk i hæl, var det stor spenning da terningen skulle kastes, og mobbingen føk frem og tilbake over bordet – på en god måte. Seierherren var så absolutt ikke avgjort, og den siste strekningen skulle vise seg å bli skikkelig spennende. Ville det bli behov for et målfoto?

Slutten viste seg å være sterkt preget av startposisjoneringen. Etter nesten fire timers spilletid var spillet over. Peter klarte å komme seg fint i mål, med Vegard og Black Ant rett bak. Peter begynte på posisjon 1 og kom i mål på posisjon 2. Foruten Saulius som tok seg godt frem og Sveinmain som tynte bilen sin så altfor mye, var posisjoneringen helt lik startposisjon. Kanskje en svakhet i spillet, eller rett og slett godt spilt av deltakerne.

Peter troner på toppen og manglet bare sjampis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: