1. dag i advent!

Det er desember, og mange går hutrende ute i kulden. Da er det godt å kunne unne seg med et par forretter å varme seg opp med. Og som en bonus er det undertekster i filmen, til glede for våre andrespråklige besøkende!

PG presenterer Preikestolens Adventskalender 2010! Av over 120 spill har vi valgt ut de 24 spillene vi syntes var best i året 2010.Vi begynner med en delt 24. plass, og det er bare å glede seg i spenning om hvilke spill som kommer i morgen!

Oppdatering: Husk luke nummer 2! Og stikk gjerne innom vår Facebook-side 🙂

7 kommentarer til «1. dag i advent!»

  1. Dette blir spennende! Men jeg må be PG om å gjøre noe med lydmiksen. Musikken overdøvet til dels stemmene, spesielt gjelder dette Ant, som ikke er like høyrøstet som Main.
    I stay tuned!

  2. Ja det er min feil. Jeg måtte gjøre denne videoen i hui og hast, og fikk ikke gjort en kvalitetskontroll før jeg la den ut. Det skal ordnes på neste video. Heldigvis er det undertekster!

  3. Utrolig morsomt. PG(Preikestolen Gamers) i VG har vært er morsomt motto/slagord som vi aldri hadde trodd ble en realitet, da vi av og til kun har hatt litt omtale i lokalavisa. Men nå har det skjedd! Takk Magne, og ikke minst all ære til Takras som har laget denne eminente videoen!!!

  4. Flott tiltak dette, blir spennende å se fortsettelsen. Men enig om at musikken var litt høy. Dessuten ble Svein litt lav i forhold til Svein.

  5. Dominion på 24 plass? Forøvrig et glimrende tiltak! Blir spennende å se hvilket spill som kommer på juleaften.

  6. Trodde det skulle komme høyere, men kom heldigvis med på topp 24. Og aldri så galt at det ikke er godt for noe, etter VG-reklamen i dag var det over 1000 flere som var inne på bloggen i dag, enn i går, så tipper en del av disse fikk med seg at Dominion var et godt spill… Kun 23 spill som var bedre likt i 2010, og hele 105 som var dårligere:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: