Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Grottespilling uten grottesjef…?

Posted by preikestolengamers den 16. juni 2009

Sveinmain måtte jobbe overtid, men det hindrer ikke et brettspillarrangement i Grotten av den grunn. For at folk ikke skulle falle i brettspill-psykose, så gjorde Sveinmain klar Grotten for spilling selv uten hans tilstedeværelse. 5 spillesugne møtte, og valget falt på Citadels. Noen hadde spilt det før, mens andre måtte ha en gjennomgang av roller og slikt. Peter the Bishop slet voldsomt med at han måtte drepe og stjele av roller og ikke av de personene han ønsket å loppe for liv og penger. Når han i tillegg selv ble både loppet for cash og liv så gikk det som det måtte gå. Ebi derimot klarte å sno seg gjennom spillet uten de store tapene og vant en overbevisende seier.

Peter the Bishop, velger……The Bishop

1.Ebi 30
2.Morten 22
3.Hollender 21
3.Vegard 21
5.Peter 19

Vinneren til høyre og vinneroppskriften under:

Da Sveinmain ankom 21.45 hadde Peter forlatt lokalet. Teorier om at tapet ble for hard å svelge og fantastiske konspirasjonshistorier dukket opp som forklaring på Peters forsvinningsnummer. Uansett, vi var 5 stykker
som var igjen, og Hollender hadde tatt med seg Santiago. Dette er et kjapt og kjekt bestikkelses-/auksjonsspill. Sveinmain måtte tidlig bruke sin vanningskanal, mens de andre ventet lengre med den. Vannmannen – som en kunne bestikke var en hard nøtt, og vannkanalene gikk stort sett som vannmannen ville uansett hvor store beløp ble lagt på bordet. Det lønnet seg med å by med en viss sluhet, slik at en ikke betalte for mye for at pantasjen skulle tørke ut. Noen meget store pantasjer bredte seg på brettet, og da dette genererer seierspoeng på slutten gjaldt det å være med der poengene deles ut. Sveinmain hadde mange lodd i potten, mens Hollender og Vegard hadde bygd ut en sukkerplantasje som kun de to disponerte. Heldigvis for Sveinmain, med litt hjelp fra Ebi og virituell hjelp fra Morten, så klarte de å styre vannet vekk fra denne plantasjen og det sikret dermed Sveinmain seieren.

1. Sveinmain 113
2. Hollender 109
3. Vegard 93
4. Morten 88
5. Ebi 59

Ebi og Morten hadde tenkt seg hjem. Men som barn er de lette å bestikke, så litt lokking med godteri satte de seg ned igjen og tok et par runder 6nimmt. Morten er i en uslåelig 6 nimmt form for tiden, og med iskalde beregninger klarte han å unngå det ene inntrekket etter det andre, og kunne til slutt triumfere som den store 6nimmt kongen igjen.

1. Morten 2 poeng
2. Hollender 20
3. Sveinmain 23
4. Vegard 32
5. Ebi 40

For noen var kvelden ennå ung, og Hollender, Vegard og Sveinmain tok en runde til ville vesten for å jakte på outlaws i Wyatt Earp. Det ble 3 harde runder på jakt etter gansterne. Første ganske jevn, før Sveinmain tok noen store potter i andre runde og fikk avsluttet raskt. I det som ble siste runde så fikk Sveinmain alle 3 Unterschlupf eller «teller ikke lengre» kortene mot sine gangster rekker såpass at han slet med i det hele tatt å få penger, men med litt western magi på slutten klarte han å sikre seg en pott alene likevel, etter å ha trukket raskere enn sin egen skygge.

1. Sveinmain 29.000
2. Vegard 19.000
3. Hollender 13.000

Grotten innfridde igjen, selv uten Sveinmain, og kun 4 dager igjen til PG Sommergalla hos Pift, hvor et nytt brettspill-lokalet skal innvies. Våre hjerter gleder oss:-)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: