Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

After-påske!

Posted by preikestolengamers den 14. april 2009

Mens noen fortsatt koste seg med after-ski i fjellheimen, tok likegodt vi gutta i PG en skikkelig After-påske kveld. Tekstmelding ble sendt ut, og hele 7 stykker ville forkorte påska med å spille denne siste påskekvelden. Lokalkjendis etter siste Strandbuenoppslag, Sveinmain, hadde vært å hentet inn kvalitetsspill på sin reise rundt i landet og Leader 1 var forberedt og lå klart. Det fine med det spillet er at det kan spilles uansett antall opp til 10 stk!

Det var få skeptikere rundt bordet, da sykkelspill som Um Reifenbreite fortsatt er godt likt, så spillet fikk en god mottakelse. Brettet så innbydende ut, selv om syklistene lett datt av syklene sine. Da var det bare å ta stanga opp i rompa på syklisten, og stemningen for spillet var satt.

Alle startet rolig i hovedfeltet, og banen vår hadde 49 energipoeng. Hovedfeltet cruiset av gårde. Morten fikk en punktering til stor glede for alle andre men kjørte seg inn i hovedfeltet igjen men måtte brenne av 11 energipoeng tidlig. Feltet lå samlet til kategori 2 bakken, da stakk både Sveinmain og Morten som begge var klatrere. Men Sveinmain sprakk i bakken med dertil energibruk(på hele 33), mens Morten fikk et fall i nedoverbakken som fulgte, så rykket fra hovedfeltet var ikke verdens mest vellykkede. Håkon som også var klatrer hev seg også på og de tre fikk en luke. Men på sletta før målpassering hadde alle forlatt hovedfeltet. Pift lå bak feltet etter en velt, mens de andre lå foran. Klatrerne slet voldsomt på flata og gikk alle tom for energi, og ble innkjørt av forfølgerne selv om de prøvde en kollektiv sperring for å vanskeliggjøre forbipasseringer av de andre. Peter (cruiser) og Aart (leader) hadde ligget lengst i hovedfeltet og var de som hadde desidert mest energi på slutten, og Peter kunne cruise inn til seier på siste oppløpsside. Aart fulgte hakk i hel, mens Black ant og pift tok de neste plassene. På 5. plass kom hovedfeltet, som verken klatrerne Morten, Håkon eller Sveinmain klarte å henge på, og den siste lidelse (ikke ulikt Jesus) ble fulgt med stor glede av samtlige. Morten hadde valgt spurt som strategi, og selv om han lå sist på oppløpet, så kjørte han inn
de andre og sikret 6. plassen. Sveinmain og Håkon kom likt over mål på en trøstesløs sisteplass.

Peter från Kalmar kunne endelig skryte over å ha vunnet et sykkelløp. Værre blir det nok i Nordsjørittet. Og som en god undskyldning til oss andre så hadde Peter som eneste deltaker trent hardt på sykling på forhånd, så det var ikke uten grunn at han vant.

1. Peter
2. Aart

3. Black ant
4. Pift
5. Hovedfeltet
28. Morten
29. Sveinmain
29. Håkon

Som en god dessert etter en deilig hovedrett som Leader 1 var, så tok vi en runde 6 nimmt.

Morten som fortsatt har verdensrekorden på 52 poeng inntrekk i en runde hadde virkelig skjønt hvordan 6 nimmt skal spilles, og tok råtta på alle oss andre og var i en klasse for seg selv. Det ble jevnt om de andre plassene etter 3 runders spilling, men Black ant fulgte opp den gode trenden han har hatt de siste gangene vi har spilt 6 nimmt 🙂

1. Morten: 0, 21, 0 Totalt 21 poeng
2. Sveinmain: 2, 10, 24 totalt 36 poeng
3. Aart: 17, 7, 18 totalt 42 poeng
4. Pift: 26, 10, 7 totalt 43 poeng
5. Peter: 10, 18, 18 totalt 46 poeng
6. Black ant: 30, 14, 6 totalt 50 poeng

For en gangs skyld avsluttet vi spillinga i rett tid, før 23.30. Kun en uke til neste samling! Meget godt å være i gang igjen……

http://www.youtube.com/get_player

Én kommentar to “After-påske!”

  1. Glimrende 🙂 Alltid noe hyggelig å finne på Preikestolen gamers!Hilsen Einar Hansen(Artefact)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: