Fredag nok en gang!!!

Sveinmain hadde huset for seg selv en fredag, og hva passet bedre enn en skikkelig fredagskveld med brettspill, cola og Grandis.


6 spillesugne tok turen denne gangen og etter en liten passiar, så var det duket for skal me prata eller spela? Valget var enkelt, så her var det bare å komme igang. Sveinmain tok ett 6 manns-dykk i arkivet, og kom opp med noen alternativer og av disse falt valget på Citadels, ett Toppspill i følge Morten, og toppspill ble det! Knut hadde aldri prøvd spillet før, og for å toppe det hele ble han drept de 2 første rundene, altså en skikkelig god start. Ellers fikk Herman med mest verdifulle bygg, og Morten med flest bygg best start av samtlige, med Vegard hakk i hel. Knut hisset på seg både Arild og Sveinmain med å stjele kort og ødelegge bydeler fra de. Noe som på sikt ikke lønner seg, i allefall ikke når en ligger sist. Sveinmain hev seg på tyveritoktet og stjal først 3 gull fra Vegard, for i påfølgende runde å stjele 5 gull fra Knut. Han satt på en gullbeholdning på 11 gull og prøvde å stikke seg vekk som Bishop i påfølgende runde. Morten luktet lunta og stjal hele kontantbeholdningen. 2 runder senere satt Morten på hele 15 gullpenger, noe som ikke er spesielt lurt i Citadels, og Sveinmain klarte å stjele de tilbake og satt på en totalbeholdning på 19 gull, faktisk så masse gull at banken gikk tom, og en måtte bruke ølkorker som 5 gullsmerker. 2 runder senere var spillet slutt, og som vanlig proklamerte Sveinmain seg som vinner, men som så mange ganger før røk han nedover på lista.


1. Arild 38
2. Vegard 31
3. Sveinmain 28
4. Hermann 23
5. Morten 19
6. Knut 17


I mellomtiden dukket Black ant opp, og takket være Håvik-kongen Robert som i løpet av uka hadde minnet Sveinmain på støvsamleren BANG!, så kom endelig dette spillet til sin rett.

Vi kjørte 2 runder med Bang!, 1. runde temmelig kjapp da Black ant var Sheriff, og ble sviktet så til de grader av sine deputier at spillet omtrent var over før det begynte. Ja han ble skutt i fillebiter.

I andre runde jevnet det hele seg, og alt så ut til å vare lenge helt til Renegaden Arild plaffet livet ut av Vegard. Herman hadde en kjedelig runde hvor han til stadighet satt i fengsel, men da Vegard døde kom Herman seg ut og sammen med Morten klarte de å plaffe ned Sheriffen til slutt. Kan også sies at Sheriffen valgte heller å skyte på Renegaden enn Outlawsen!

Morten proklamerte seg selv som vinner fordi han var Outlaws i begge rundene, og var meget fornøyd med dobbeltseieren.

Nok en hyggelig fredagskveld var desverre slutt. Håper det ikke blir for lenge til neste fredag….
http://www.youtube.com/get_player

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: