Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

3 dager igjen til jul!!!

Posted by preikestolengamers den 21. desember 2007

Med kun 3 dager igjen til jul, og kun 3 timers varsel stilte 4 gamers opp hjemme hos Sveinmain. Hollender kom litt før de andre og sammen Sveinmain så satte de opp brettet til Wallenstein. Skulle vi komme igjennom spillet for 1. gang noen sinne? For å være sikker stilte Sveinmain med kampur, hvor alle hadde max. 5 minutter på å sette opp landene sine på de respektive feltene.

Stemningen var god fra 1. kast i kamptårnet hvor alle Black ants brikker kom ut igjen. Altså lite forsvar inni boksen. Rycon fungerte som julenisse i spillet: bygde slott og kirker i utsatte områder, som fungerte som fluepapir på sine motstandere. Rycon ble most godt både fra den ene og andre kanten på grunn av dette og sto med skarve 10 poeng etter 1. året.
Sveinmain hadde 25, Hollender 22 og Ant 19.

NY REGEL trådte i kraft fra år 2. En unik en i Wallensteinsammenheng. Den som først la sine land ferdig ble startspiller, og de andre i rekkefølge etter hvor raskt de ble ferdig. Regelen fungerte så bra at ikke alle (les: Black ant) husket hva han hadde lagt under de ulike områdene. Og får å gjøre spillet ekstra morsomt så la samtlige om til Tysk, noe som satte en ekstra spiss på spillopplevelsen. Utrolig morsomt! Rycon og Black ant ble overrasket over at spillet sluttet, da de beregnet enda en sesong med slag, men for Rycon kunne det ikke blitt værre uansett.
1. Sveinmain 55 poeng
2. Black ant 47 poeng
3. Hollender 41 poeng
4. Rycon og Julenissen 16 poeng

Rycon gikk så slukøret og skuffet hjem mens vi andre var så fornøyd med å endelig komme igjennom Wallenstein, at vi ga en annen gammel traver en xtrasjanse også.
Alexandros hadde Sveinmain gitt opp fullstendig, men Hollender ville gi spillet en ny sjanse, og slik ble det. Ett raskere Alexandros har neppe blitt spilt. Spillet fløt veldig godt, og reglene satt! Hollender fikk de største områdene, mens Black ant klarte å få herredømme med ulik innflytelse og scoret på det, mens Sveinmain slet mer. Det ble scoret poeng jevnt og trutt, og alexandros føk rundt på brettet i stor fart, som innskrenket det ene området etter det andre. Black ant fikk til noen viktige poengtellinger på slutten, og Sveinmain rettet på ett elendig resultat med nesten å ta igjen Hollender.
1. Black ant 68
2. Hollender 55
3. Sveinmain 49
Fra nå av vil Alexandros garantert komme frem fra glemselen igjen. Foreløbig ett av de beste og billigste spillene som er laget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: