Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Brettspillkveld 29. oktober 2007

Posted by preikestolengamers den 30. oktober 2007

8 spillesugne hadde tatt turen til Spill-loftet hos Black ant for å få dosen sin. Noen til og med så desperate at de kom før tida (før 20.15), noe som er høyst uvanlig da vi vanligvis ikke kommer i gang før cirka 20.45. Vi delte oss i 2 bord i dette godt tilrettelagte spill-lokalet, og på det ene bordet var det noen som falt for brikkene i Nexus Ops, ett spill som i følge Sveinmain skulle ta cirka en time, mens de andre tok ett slag Boomtown, hvor Vegard og Pift lærte opp Tom Erik og Black ant.

Aart, Rycon, Kyrre og Sveinmain satte i gang med Nexus, og Aart fikk mange rike gruver i nærheten av seg, mens vi andre fikk ederkopper, fungoider og andre vesener istedet. Sveinmain fikk i kjent stil tak i Monolitten og de 2 energikortene det gir hver runde. I motsetning til tidligere spilte vi denne gangen med at drager kunne sprute ild både opp og ned fra Monolitten, som telte som en vanlig rute. Dette medførte at det var vanskeligere å holde makten oppe på monolitten, og Sveinmain måtte tilslutt gjøre retrett, og overlate den til de andre. Aart var lenge sterk og ledet over de andre, men Sveinmain klatret til 9 poeng. Aart svarte og kom seg opp på 7. Rycon som så ganske ufarlig ut satte igang ett raid og kom seg fra 3 til 9 poeng i ett jafs. Så var det stakkars Kyrre som var klemt inne mellom Sveinmain og Rycon, og hadde klaget stort sett hele spillet. Han angrep på alle fronter, og kapret utorlige 9 poeng i ett jafs, og vant det hele med 13 poeng.
1. Kyrre 13
2. Rycon 9
2. Sveinmain 9
4. Aart 7

«Dette er noe av det beste spillet jeg har spilt», sitat Rycon. Omgangen tok cirka 2,5 timer med regelforklaringer.

De andre rakk en hel del i mellomtiden.
De fikk spilt Boomtown, som de fleste likte godt.
1. Black ant 111
2. Pift 98
3. Vegard 88
4. Tom Erik 44

Etter dette tok de en runde Alhambra. De ble advart mot Black ant på forhånd som hadde en del trening bak seg i Alhambra, men uten at det hjalp.
1. Black ant 141
2. Vegard 86
3. Pift 84
4. Tom Erik 80

Tom Erik gikk hjem (ungdommen blir så fort trøtt nå til dags). Og dermed havnet Guilliotine på bordet, som det pleier å gjøre på slutten av en spillkveld.
Pift vant som han pleier (ubeseiret i Guilliotine så langt).
1. Pift 28
2. Black ant 27
3. Vegard 24.

Ny samling om en uke, kl. 20.15 som vanlig, men ikke før tida….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: