Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

2. påskedag på Spill-loftet

Posted by preikestolengamers den 9. april 2007

3 påskebleike folk hadde møtt opp, og vi startet selvfølgelig med Guilliotine mens vi ventet på Hollender. Han dukket opp såpass tidlig at han rakk å bli med på hele runden. Black ant ledet etter dag en med hele 10 poeng, men dette er ikke ett spill det lønner seg å lede i, og etter dag 3 så hadde han kun 13.

1. Morten 19
2. Hollender 17
3. Sveinmain 14
4. Black ant 13

Sveinmain hadde pugget regler til Shadows over Camelot, en nyhet på Jørpeland, men en støvsamler på Sola og andre plasser. Etter en kort og nøyaktig intro så skulle det onde bekjempes med det gode. Og med en mulig Traitor rundt bordet ble det hele ganske spennende. Hollender spilte allerede fra starten av som en ekte Traitor: dvs. han samlet bare på kort, og som King Arthur byttet han bort dårlige kort og forventet å få noe bedre tilbake. Sveinmain tok skjeen i sin egen hånd, og anklaget han straks den 6. katapulten var på plass rundt borgen. Det viste seg at Hollender ikke var Traitor, men bare hadde spilt helt elendig, så hvitt sverd ble til ett svart ett. Vi fikk også kortet ett svart sverd blir til 2 ved tapte dueller, men alikevel klarte heltene rundt det runde bord og mose all svart motstand, og vinne suverent med 10 hvite sverd mot det ondes 3. En fabelaktig seier!!

Vinnere: Morten, Hollender, Sveinmain og Black ant.
Taper: Det onde!

Spillet kommer garantert på bordet ved neste korsvei. Morten og Black ant var meget imponert over spillet….

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: