Medlemmer

Skillz Sveinmain Sven Takras Vegard
Black Ant Corporalen Hollender Innante Kaoleena Kim Marog Metallurgen Peter Saulius

Black Ant

Disponent av Spill-loftet, PGs varmeste og største faste spill-lokale som tåler hele 3 bord. Kan vel trygt si at han er mer en spiller enn en regelleser. Men han er god til å påpeke regelfeil forklart av andre. Gir ofte tøff motstand i tyngre spill og er PGs suverene Dominionspiller. Er vel også den i PG som har lagt ned flest Veto mot å spille enkelte spill. Vet hva han liker, og selvsagt mestrer. Et stabilt og hyggelig innslag som stort sett møter opp hver mandag!

Anbefaler: Dominion!
Navn: Svein
Nasjonalitet: Norsk
Funksjon: Ledelse

Corporalen

Friluftsmann, fluefisker, fluebinder, fotojeger, buejeger og hundemann… Jo, lista over hobbyer Corporalen har er lang, men han klarer også presse inn brettspillmandager i en ellers travel hverdag så ofte han kan. Nykommer i brettspillverden, liker det meste men holder en ekstra knapp på fantasy-spill. Innehaver av den lune og store Kaserna ofte med god servering.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Fire and Axe: A Viking Saga!
Navn: Hans Olav
Nasjonalitet: Innfødt

Hollender

En av klubbens mer engasjerte spillere som også disponerer et svært varmt spillelokale i sitt eget hjem. Hollender er overraskende nok ikke av norsk opprinnelse, men kommer fra den nordlige delen av Nederland. Mange av spillene på PGs meny innehar nederlandske titler, og mange av disse titlene er å finne i Hollenders private lille spillsamling. Man trenger ikke regelbøker når Hollender er tilstede, han er en levende regelbok.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Caylus!
Navn: Joan
Nasjonalitet: Nederland
Funksjon: Ledelse

Innante

Utvandra Erfjordbu som er i eksil på Strandalandet grunna den store kjærleiken. Likar det meste av spel, noko som er naudsynt sidan han for det meste spelar ukjente spel kvar gong han møter opp. Dette mest fordi han møter alt for sjeldan, noko hans engasjement i Strands svar på Stortinget må ta ein del av skulda for. Han er sjøverklært gladnerd som til dagleg arbeider med IT som kommunearbeidar.

Navn: Birger
Nasjonalitet: Erfjordbuar

Kaoleena

Den mest aktive kvinnelige (og faktisk eneste faste) kvinnen i PG, har stor glede i handelsspill rundt middelhavet og tema som er fantasy eller 1200-tallet. Også dels innehaver av Marogs Rike, hvor de tilbyr et langt bord med mye plass til spilling.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Thunderstone!
Navn: Katrine
Nasjonalitet: Innfødt

Kim

Ferdamannen som reiser helt fra Skien til PG, elsker spill med bløffing og lureri og reiser trofast over fjorden fra Stavanger til Strandalandet for å overvære en av våre flotte spillekvelder.

Anbefaler: Age of Gods!
Navn: Kim
Nasjonalitet: Norlænning

Marog

Når World of Warcraft ikke lenger gir den følelsen det en gang gav så er det helt naturlig å oppgradere til brettspill. Marog har nylig funnet ut av dette og har latt seg frelse av brettspillenes verden. Hvis du slenger på J.R.R. Tolkiens Midgard-verden som tema på spill så kjenner han til alle detaljene før har tatt av emballasjen på spillet.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Spartacus!
Navn: Wouter
Nasjonalitet: Mordor

Metallurgen

Rekruttert gjennom Stålverket og brakt til PG for å kunne knuse sjefen sin i alle slags brettspill. Vil lojaliteten lige ved arbeidsplass eller vil den være helt slett? Det lønner seg å være venn med Metallurgen, da fiender blir slått hardt ned på, og vinnerinnstinktet hans kommer frem.

Navn: Håkon
Nasjonalitet: Sørlending

Peter

Vårt eneste medlem från Kalmar viser enorme analytiske evner. Men er også kjent for begrepet analyse-paralyse, hvor alt går i stå, og planen stopper opp. Taktiske spill hvor tilfeldigheter ikke spiller inn er helt i Peters bane. Peter kan virkelig more seg over spill, enten det gjelder tap eller vinn, og det er en virkelig herlig egenskap å ha i klubben.

Anbefaler: Neuroshima Hex!
Navn: Peter
Nasjonalitet: Svensk

Saulius

Når en regel er fortalt, er Saulius den som passer på at den blir fulgt. Ingen får anledning til å jukse eller glemme seg unna, da kommer nemlig en hyggelig påminnelse fra vår baltiske venn. Godt humør tar han nemlig alltid med seg, og passer utrolig nok godt med hans bestemte talemåte. Dette er ingen feinschmecker, med hender fra solid og fysisk arbeid og latter som brummer godt mellom veggene. Når Saulius er med er det alltid godt humør.

Anbefaler: Vikings!
Navn: Saulius
Nasjonalitet: Litausk
Funksjon: Trofast

Skillz

Takras har lokket til seg flere og flere sørlendinger, denne gangen også en fra Justvik, en ekte Justviking! Pass deg for Skillz, han blir nemlig ikke kalt Skillz uten grunn. Spillets regler går rett inn, og han utnytter hver krinkel og krok så godt han kan!

Anbefaler: Mage Knight
Navn: Nils
Nasjonalitet: Justviking
Funksjon: Siddis

2 kommentarer til «Medlemmer»

 1. Hei,er også en brettspill entusiast og lurte på om dere vet om noen som har brettspillet økonomi el shipping,og om de er tilsalgs ev om det er mulig å få en kopi av dette spillet siden forlaget Dam/Egmon er lite behjelpelig.

  Jeg vil anbefale spillene Labyrinth og twilight struggle ( 2-manns spill) siden vi har ikke andre voksne som deler vår hobby slik som dere.

  mvh
  Steinar

 2. Oi hei, visste ikke at det gikk an å kommentere her en gang, det burde det jo ikke. Men Shipping tror jeg ikke ligger i vårt renomé. Var vel en tråd om det på spillskrinet for bare kort tid siden.
  Sveinmain har både kjøpt og allerede solgt Twilight Struggle. Jeg forstod at det tok altfor lang tid.

  Sikker på at det ikke er andre voksne brettspillere rundt i området? Dukker stadig opp nye her 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: