PG shake!

PG=Mandag var tilbake i gjenge igjen, men denne gangen hos Peter da han hadde en hel spillstue alene. Han hadde forberedt seg godt og satt opp Through the ages – new civilization klart for opp til 4 spillere. Mens vi ventet på etternølere tok vi 5 som hadde kommet en runde Abluxxen. Alle spilte forsiktig helt til Sveinmain opplyste om at spillet var over når trekkbunken var tom. Plutselig havnet 4er, 5er og 6er kombinasjoner på bordet og alle satt med få kort igjen, når Hollender avsluttet det hele før bunken denne gangen. Hollender vant knepent foran Sveinmain, med Robert, Pift og Peter på de neste plassene.

Både Sveinmain, Hollender og Robert hadde alle tenkt å avslutte før midnatt, så Vegard og Pift ofret seg for verten og ble med på TTA.

På det andre bordet hadde Sveinmain og Robert forberedt sitt nyinnkjøpte Shakespeare. Her skulle vi anskaffe skuespillere, få de til å opptre i 3 akter, skaffe skreddere, statister og scenearbeidere til å fikse kostymer og scener, og den beste planleggeren som klarer å lønne sine skuespillere på slutten og få mest poeng vinner. Det var noen artige mekanismer som gjorde det meget spillbart, og det fungerte faktisk meget godt med 3 spillere. Vi fulgte hverandre tett i 6 runder, og ingen fikk noen lett vei til seier. Etter runde 4 og 6 var det kostymeshow, og Robert sakket spesielt i runde 4 akterut da han ikke hadde satset særlig på dette. Han mobiliserte voldsomt til runde 6, men da var toget gått. Sveinmain og Hollender derimot fikk en thrilleravslutning, da de begge endte på lik poengsum, og penger ble tiebreaker. Hollender hadde en mynt mer enn Main, og dermed var det han som ble beste pokerface denne gangen.


Omtrent samtidig som Shakespiere ble avsluttet ble det en aldri så liten shake på det andre bordet også. Pift hadde blitt utkalt på jobb, og måtte stikke, før de var halvveis i TTA. Men heldigvis var ikke gode råd dyre denne gangen. Peter hadde huset for seg selv også dagen derpå, og dermed ble gutta enige om å møtes neste dag for å avslutte det hele. Hvordan det gikk er det kun gutta som aner, men i følge PG-voten vant Vegard, foran Pift og Peter?!?


Da ble det samling på ett bord mens Hollender tok kvelden. Sveinmain fant frem Las Vegas – et spill som alltid skaper god stemning. Peter gikk hardt ut for å sikre de gode pengene, men etter første runde tapte han alle duellene og endte uten penger til stor latter rundt bordet. Som vanlig snudde det hele i runde 2 og Peter fikk mange penger mens vi andre fikk lite, bortsett fra Vegard som uforstyrret plukket penger som det skulle være epler. Det gjorde han også i runde 3 og 4 og dermed var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå. 1. Vegard, 2. Peter, 3. Sveinmain og 4. Robert.

Første akt var over, mens Vegard og Peter sammen Pift måtte møte opp dag to for å avslutte TTA, kunne vi andre nyte sommeren dagen derpå:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: