Takras gleder seg over 7 Wonders

Et spill hvis navn som glatt støtter like mange spillere som i navnet. Et spill som er kjapt å lære, vanskelig å mestre. Et spill som er lett å like. 7 Underverk!

Dette spillet har kjapt kommet på topp blant brettspillfantaster rundt om i verden. Dette måtte selvsagt anskaffes av gjengen i PG, og det er et kjøp vi ikke har angret på. Det eneste vi har problem med er å skrive referat om spillet, for det å holde oversikten over 7 forskjellige spillere på én gang har vist seg vanskelig, spesielt i det tempoet spillet går i. Men det gjør slettes ingen ting!

Enten du er glad i forrett, dessert eller hovedrett, så kan 7 Wonders gå inn i alle smaksløkenes sanser. Det kan til og med være en filler. Siden spillet passer med 3, 4, 5, 6 og 7 spillere samtidig, er det lett å finne frem mens man venter på en tyngre hovedrett. Som Sveinmain så fint sang inn i PGs adventskalender – blir det 7 Wonders eller Blokus 3D, så kan jeg med glede si at det ble 7 Wonders.

8 kommentarer til «Takras gleder seg over 7 Wonders»

 1. Kul video! En helt annen vinkling enn min video på brettspill.no (og mye grundigere), så til sammen bør de kunne gi et bra og fyldig inntrykk av spillet.

 2. Takk skal du ha, Nils Håkon 🙂
  Jeg prøver å lage en engasjerende video, men det er ikke alltid lett. Jeg vil gjerne få frem spillmekanismen, og det er – som du vet – ganske tørt i videoform.

 3. Meget bra video igjen!!! Variert og spenstig. Gleder meg allerede til neste… (Og hvis det skulle være noen tvil, jeg fikk ikke 4. plass, ikke denne gangen heller) Men neste gang, da skal jeg på pallen!!!

 4. Meget bra video, takras. Høy kvalitet både på innhold og form. Flotte effekter! Å følge med hva naboene har, betyr også at man kan påvirke hvilke kort de ikke skal få! Her ligger taktiske valg: hva vinner du og hva kan din nabo vinne enda mer på! Dessuten kan man få store fordeler med gratis bygging. Man kan vinne med en eller to dybdeinvensteringer eller med litt (eller helst noe mer) av alt.

  Håper du fortsetter å more mange med disse videoene. Spill til neste gang: dominion+alle utv, dungeon lords eller macao?

 5. Ja det glemte jeg å si i videoen. Selvsagt er man selv en nabo og kan påvirke naboene sine i den grad hvilke kort man velger ut. Et meget viktig poeng, godt du bemerket deg det.

  Jeg tenkte faktisk å ta for meg Rattus siden jeg har det in-house 🙂 Men ja; Macao hadde ikke vært dumt. Dungeon Lords vil jeg spille med avanserte regler først. Jeg har fått tak i engelske referanseskjema til kortene nå.

 6. Tilbaketråkk: Midtuke spilling « Preikestolen Gamers

 7. Tilbaketråkk: Spill-o-rama 2011 « Preikestolen Gamers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: