Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

12. november 6 stk!

Posted by preikestolengamers den 14. november 2007

6 spillesugne hadde møtt opp på spill-loftet, 6 som bare ikke kunne skofte. Vi måtte vente litt på 6. mann, Pift og tok ett slag Money i mellomtiden. Det ble mange høye bud i dette spillet, og noen slet med å finne gode serier å samle på.
1. Black ant 640
2. Sveinmain 500
3. Aart 410
4. Kyrre 190
5. Hollender 140

Black ant foreslo å dele oss i to, da han fortsatt hadde til gode å gi tilbakemelding til Smarte gaver på utgivelsen av Mr. Jack. De andre (var det Kyrre) falt for den blå vakre esken til Australia. Mens Black ant satte opp Mr. Jack og satte seg inn i reglene han allerede hadde lest mange ganger, så forklarte Sveinmain Australiareglene til de andre. Vi spilte uten den inkluderte utvidelsen som er med spillet (alle Kramerspill har inkluderte utvidelser, JIPPI).

Mr. Jack viste seg å være ett meget bra finn morderen spill. Spesielt hvis en sammenligner med spill i den type sjanger, som Cluedo og Mystery of the Abbey. Spilletiden skulle være på cirka en halv time, og fra 9 år, men med mye tenking og synsing så klarte Etterforsker Black ant og få kun 2 alternative mordere på brettet. Sveinmain prøvde å skjule identiteten til morderen så lenge han kunne, og Black ant prøvde å hale ut tiden. Når runde 8 var ferdig sa begge, jeg vant! Og en regellesing måtte til for å avgjøre vinneren, som ble Sveinmain siden Mr. Jack fortsatt ikke var fanget. Vi snudde rollene, og etter runde 2. prøvde Sveinmain seg på en frekkis. Han hadde en 50 % mulighet for å fakke tyven, og tok sjansen, men gikk i Blackants felle og fanget feil tyv. Dermed vant Black ant.

Mr. Jack er ett spill som har stort potensialet, og det er mulig å tenke seg frem til hvem som er morderen ala filmer på tvn. Spennende krim-aktig spill. Godt tema og gode komponenter. Spillet er verdt å prøve, og falt ikke igjennom på noen som helst måte. Hvor det havner til slutt på en skala fra 7,5 til 10 er fortsatt usikkert, alt etter hvor mye det blir spilt tror jeg.
Minus er alder fra, som er satt alt for lavt, samt at Sveinmain igjen reagerer negativt på at det igjen kommer en utvidelse på markedet før han får orginalen i posten. Er det så vanskelig å putte oppi 4 ekstra trebrikker og ett sett med ekstra regler i grunnsettet? Lenge leve KRAMER!

De andre ble nesten ferdig med Australia på tiden Sveinmain og Black ant brukte på en runde. I Australia var det høyt tempo og mye interraksjon, og kniving spesielt om industrialiseringsprosjektene på slutten. Hollender som hadde en fordel siden han hadde vært i Australia vant det hele.
1. Hollender 124
2. Kyrre 119
3. Pift 116
4. Aart 111

Mot alle odd avsluttet vi ikke kvelden med Guilliotine. Sveinmain hadde glemt det hjemme…..
Samling i Grotten neste mandag kl. 20.15.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: