Desemberspilling

Philip inviterte til PG-juniorspilling i garasjen. En hadde jo mottatt statstøtte og dermed skulle spill testes og chips spises…

Tore ble med, og han hadde med Thimotè. Hildegunn kom med Sveinmain direkte fra Stavanger. Even hadde mast lenge og endelig var dagen der. Sondre hadde også lenge sagt han ville, og mente det nå var på tide. Vi bestemte oss for å starte med Vett & Vedding mens vi ventet på Sondre.

Frisk satsing og mange svært ulike svar preget spillet. Etterhvert kom det penger inn i spillet, men for noen forsvant de like fort. Noen lyktes likevel bedre enn andre, og den som til slutt trakk det lengste strået var

Etter dette gik igjen diskusjonen om hva som skulle spilles. Even ville ha enten Los Amigos eller Mad spillet. Dette ville ikke hverken Hildegunn, Philip eller SveinX2 være med på så de benket seg rundt Tobago. Etter harde forhandlinger ble det Mad på det andre bordet. Dette er et skikkelig rørespill – men morsomt er det jo. Det gikk ganske friskt for seg til tider – eller kaotisk som noen ville si.

På det andre bordet forklarte Ant reglene, som ble vel mottatt. Alle kom raskt i gang med å sanke andeler i skatter. Black ant var ekstremt heldig med pengekortene uten at han egentlig sanket mer andeler enn de andre. Noen var mer uheldig. Hildegunn hadde et par gode mooves mens Philip var rik på amuletter. Etterhvert ble Sondre slått ut av Mad, uten å ville komme inn igjen. Han joinet Sveinmain ved Tobagobordet. Til slutt gikk det den veien det måtte gå – nemlig mot slutten og da kom plutselig dødningekortet som første kort i en svær skatt. Alle hadde amuletter, men utbyttet ble jo magert.

Til slutt viste det seg at han som kunne reglene vant matchen. Men at spillet falt i smak og skal snart på bordet var samtlige enig i

En kommentar til «Desemberspilling»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: