Luke 24! Vi elsker brettspill!

Velkommen! Luke 24 inneholder noe helt spesielt, nemlig årets spill i Preikestolen Gamers’ eminente Adventskalender!

Året 2012 hadde mange interessante nykommere, og listen er helt annerledes enn fra i fjor. I oktober kom det et nytt spill som gikk rett til topps hos alle i klubben! Klarer du å finne ut hvilket spill det er ut fra videoen alene?

Og til slutt en liten visitt til musikken vår igjen! 🙂

Sjekk hele årets kalender på oversikten.

6 kommentarer til «Luke 24! Vi elsker brettspill!»

  1. Stående avasjoner og all honnør til Takras for fantastisk arbeid med Pg-kalenderen. Og til alle dere andre ha en fantastisk julehøytid!!!!!

  2. Jeg bøyer meg i støvet for PG! Først årets musikkvideo, deretter denne julekalenderen. Må være en av verdens beste hobbygrupper, uansett interesseområde! Håper jeg får treffe dere i 2013 også. Greetings from Roberto.

  3. Godt jobba PG. Har hygget meg godt m youtube i adventtiden. Åpningen m musikkvideo og avslttningen var høydepunktene for min del.
    For de som skal spille village på ungarsk så betyr plog «eke». Da har du en god begynnelse.
    Lykke til videre!

  4. Deilig å få en fantastisk slutt på PG-videoene. Mye arbeid underveis og mange timer foran dataen for å få det til. Må få til noe opplæring av disse PG-gutta og EDB-kunnskapene til neste år 🙂

  5. Hehe, EDB ja, lenge siden… Husker jeg tok data valgfag på ungdomsskolen og i reklamen for faget satt det en gutt foran skjermen og sa: Ka e d? Og læreren svarte: D e E D B!

  6. Det satt en gutt alene på en benk. En eldre dame syns at han så lei seg ut og satt seg ned. «Ka skole går du i» spurte hun. Han svarte ikke. «Æ har ei datter som gå i A-klassen» tilføyde hun. Da smilte gutten og sa: «Æ e i A æ å!».

    Husker svært lite av den vitsen annet enn punch-køen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..