Syk spilling i Saulius´ Villnius

Maks konsentrasjon…

Saulius kalte inn til spilling, men svartedauden og fergesyken hadde rammet PG, så bare 3 spillere fikk det til denne mandagen, nemlig Sveinmain, Black ant og Saulius. Men det går vel an å ha det litt moro likevel, og nyankomne Riff Raff dro opp stemningen.

Balansespill er vel ikke det som vekker best minner i PG, og Black ant er vel den

Ta i mot, her kommer jeg…

som liker det minst. Derfor var skepsisen stor da skipet i Riff Raffen ble bygd og komponentene kom frem – like speptisk. Men så begynte plasseringa, og Ant prøvde litt uengasjert å spille et av sine 10 kort bare ved å trekke det fra bunken, og det gikk fint, likedan neste gang – fortsatt lite taktisk inspirert spilling, men så, med 6 komponenter ombord på en snart veltende båt, våknet plutselig konkurranseinstinktet. Det var jo taktikk i spillet! Kjekt! Dermed ble det mye taktisk legging og Sveinmain måtte sope inn store mengder med brikker som raste av spillet. Saulius hadde store fordeler med sine store hender og fanget nesten alt som datt av, men også han fikk problemer da båten plutselig slår kontra og alt raser av på motsatt side til stor latter! Og mye latter ble det i Riff Raff, et spill som skaper fantastisk stemning og

Ant smiler av balansespill:-0

omvender de mest hardbarkede balansespillhatere til Riff Raff elskere.

En god sjømann er en rødøyd en…

Saulius på hjemmebane skulle få lov å velge spill, og valget falt på et av hans desiderte favorittspill: London! Sveinmain hadde vært i London tidligere, mens Black ant aldri hadde vært der før, spesielt ikke etter brannen i 1666. Byen skulle bygges opp og vi alle tok del i dette. For å få det til måtte vi utarme byen litt og tåle litt fattigdom skulle en lykkes. Ant var nøye på fattigdommen og kjørte den ned, mens Saulius satset på kapital, og var den rikeste rundt bordet men også rikest på fattigdom. Sveinmain satset litt på begge deler, og mest på utbygging av London by som gir kort og seierspoeng, men koster penger. Byen ble mer og mer utbygd og til slutt var det ikke mer å bygge, men fortsatt var det kort igjen i stokken da inntrekkene gikk mye fra bordet og ikke fra stokken. Det ble noen slutt runder med trekking av kort og besøk av Paupers på hånd, før det hele endte med en spennende telling. Saulius måtte bøte med 15 fattigdomspoeng og Ant måtte betale 7 poeng i gjeld.

Gjennoppbyggingen av byen har startet…

Sveinmain klarte dermed å stikke av med seieren denne gangen, foran Saulius og Black ant.

Saulius hadde lyst til å teste ut Mondo, og Black ant og Sveinmain hev seg på. Her må en være rask og bygge riktig på et kart for å få poeng av ulike slag. Kartet var vanskelig å få helt, og stressenivået steg betraktelig utover spillet. Så var det telling og Ant var minst dårlig av oss alle. Ny runde og nye muligheter men lederen skulle få litt ekstra trøbbel med at alle vulkaner gir minuspoeng og ikke bare de aktive. Ant fikk dermed litt mer grus i neste runde og Saulius kunne dermed vinne da all

King of London

e var enige om at 2 runder av dette spillet var mer enn nok. Ant ble nr. 2 og Sveinmain desidert sist.

The Lithuanian Tiger wins!

Får å få en god avslutning på kvelden ble det hele avsluttet med 2 runder Ave Ceasar, et spill ingen i PG blir lei av, ei heller denne gangen. Sveinmain og Saulius vant en gang hver og dermed ble en hyggelig kveld avsluttet med et rungende Ave! for Saulius´ Villnius som nok en gang var en glitrende brettspillarena.

Ant og Main takker denne skapningen for en flott kveld i Saulius´ Villnius

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: