Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Mannefall i PG + Stavangerbesøk

Posted by preikestolengamers den 1. oktober 2009

Mange faste hadde meldt avbud denne kvelden, og dermed var forventningene om at vi skulle slippe PG-koden stor. Men da bare Peter dukket opp i Grotten til Sveinmain så det skummelt ut med tanke på en avlysning. Men fra intet dukket plutselig Ebi opp. Ebi som kom til Norge for 9 måneder siden og ble tatt innunder PGs vinger. Han var nå i full jobb i Stavanger, og ville stikke innom å hilse på før han tok båten hjem. Peter var gira på en runde Bluff, og det ble det. Sveinmain åpnet dårlig med å miste 2 terninger, men etter dette var det Peters tur, og han tapte 4 ganger på rad og var ute. Sveinmain satt igjen med 2 mot Ebis 4 terninger. Men Sveinmain hadde spilt Bluff en dag før og på rutinen tappet han Ebi for den ene terningen etter den andre. Til slutt sto det 1-1 i terninger, og Sveinmain hadde serven. Sveinmain satt med en 3er på hånden og satte budet på en 4er for å presse Ebi ut av konkurransen. Ebi høynet budet til en dobbel 3! Sveinmain ble da rimelig lang i maska, og Peter fikk seg en meget god latter.

1. Ebi
2. Sveinmain
3. Peter

En liten time til Ebi skulle gå, og Qwirkle entret bordet. Enkle regler, fargerikt men likevel så vanskelig. Ebi hadde ikke spilt det før, og en kjapp regelforklaring til gutten som snakker bedre norsk enn Peter så var vi i gang. Sveinmain og Peter fulgte hverandre tett hele veien. Fikk Peter 7 poeng så scoret Sveinmain det samme, hadde Peter en dårlig runde så slet også Main. Men på slutten så fikk Peter noen gavepakker fra Ebi i form av at han satte den 5. brikken og Peter fikk inn 2 qwirkler på rad, og dermed så seilte han såpass i fra at han tok en god seier.

1. Peter 162
2. Sveinmain 148
3. Ebi 107

Ebi dro, men lovte å komme tilbake allerede neste mandag. Sveinmain foreslo for Peter at vi skulle teste en runde Memoir44. Vi satte opp scenario 2 med fallskjermsoldatene. Sveinmain var axis og Peter var Allies. Peter fikk inn 2 av 4 fallskjermtropper i hoppet, og omringet straks tyskerne som lå i en by midt på brettet, og inntok denne. Sveinmain fikk fram tanksen sin og fyrte løs på byen og etter en stund sto det 2-2 i medaljer hvor det er førstemann til 4. Sveinmain satte i et blitzangrep på 2 fronter mot Peter for å eliminere 2 tropper i samme angrep og sikre seieren. Men Sveinmain trillet et flagg i første rulle i et dobbeltangrep og dermed fløy Peter og gjemte privat Ryan i skogen slik at medaljen røyk for Main. Istedet satte Peter inn ett firefighter angrep med en terning ekstra til 4 tropper, og dermed utslettet han tanksen til Main, samt klarte å drepe en 2 manns-tropp. Og da var det gjort, selv om Sveinmain selvsagt hadde vunnet i neste trekk, hadde Peter ikke klart det. Dermed ble det et nytt bilde av Peter på bloggen, og Sveinmain måtte nøye seg med å ikke komme på film denne kvelden.

1. Peter 4 medaljer
2. Sveinmain 3 medaljer.

På mandag er det påan igjen for de som ikke har tatt høstferie her på Vestlandets brettspillhovedstad;-)
Ebi kommer helt fra Stavanger, men kommer DU???

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: