Preikestolen Gamers

Norges mest aktive brettspillklubb på nett

Æresmedlem

Posted by preikestolengamers den 15. september 2009

Æres den som æres bør, heter det i teksten. Slik ble det også da PGs utsendte medarbeider Hollender tok turen til SpillORama09 i ens ærend. Knut Strømfors skulle overrekkes et spill som gave, samtidig som han ble utnevnt som æresmedlem av Preikestolen Gamers. Knut har ikke bare forsynt PG med mange flotte spill oppigjennom. Han har forsynt hele Norge med brettspill gjennom sitt forlag Smarte Gaver. Nye titler har kommet ut hvert år over en håndfull i tallet, og større utvalg gir større spillglede og flere brettspillere. På butikker over det ganske land ligger det noen Strømforsspill og venter på og bli solgt, om de ikke allerede er det. Dette er noe PG vet å sette pris på, så også denne overrekkelsen av diplom: Æresmedlem. For Hollender var det en stor ære å kunne overrekke prisen. Den er ærlig fortjent!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: